شناسهٔ خبر: 15041311 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

از سوی بسیج سازندگی خراسان جنوبی صورت می‌گیرد

حمایت از 920 کارگاه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی در خراسان جنوبی

مسؤول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: سازمان بسیج سازندگی در راستای حمایت از برنامه اقتصاد مقاومتی، ایجاد 720 کارگاه اقتصاد مقاومتی و 200 کارگاه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی و باغی را در برنامه قرار داده است.

صاحب‌خبر -

محمد زهرایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی در راستای آموزش متقاضیان و تسهیلات اقتصاد مقاومتی برای عموم مردم نسبت به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در عرصه‌های مختلف اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه از سال 92 تا سال 94 تعداد 110 هزار و 430 نفر از آموزش‌های عمومی اقتصاد مقاومتی در استان بهره‌مند شده‌اند، تصریح کرد: همچنین در این مدت 2 هزار و 673 نفر در کارگاه‎های تخصصی اقتصاد مقاومتی(ترویجی- آموزشی) در زمینه‌های پرورش قارچ خوراکی، پرورش زنبور عسل، تولید کود ورمی کمپوست، پرورش ماهی، صنایع دستی، پرورش شترمرغ و گلخانه شرکت کرده‌اند.

مسؤول بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: این دوره‌های آموزشی با همکاری فنی و حرفه‌ای استان صورت گرفته است.

زهرایی با اشاره به راه‌اندازی تعداد 963 کارگاه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی در استان در طی سال گذشته گفت: این کارگاه‌ها با اعتباری حدود 120 میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه 701 کارگاه کوچک و زودبازده با اعتبار 44 هزار و 990 میلیون ریال در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی در سطح استان در طی سال گذشته راه‌اندازی شده است، یادآور شد: همچنین در این مدت 262 کارگاه با اعتبار 32 هزار و 70 میلیون ریال در عرصه‌های صنایع کوچک تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی و باغی راه‌اندازی شده است.

مسؤول بسیج سازندگی خراسان جنوبی اضافه کرد: در مجموع از سال 92 تا 94 سازمان بسیج سازندگی استان در زمینه اقتصاد مقاومتی بالغ‌ بر یک‌هزار و 500 نفر اشتغال مستقیم با اعتباری بیش‌از 17 میلیارد تومان ایجاد کرده است.

زهرایی به برنامه‌های سازمان بسیج سازندگی در حوزه آموزش عمومی و تخصصی متقاضیان برای ایجاد کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی در سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: براساس این برنامه 5 هزار و 500 نفر در عرصه‌های آبزیان، قارچ خوراکی، ماکیان، اصلاح باغات، گیاهان دارویی، کودزیستی، علوفه‌های هیدروپونیک، زنبورعسل، شتر، صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی و لبنیات، مربا و شربت، گوهرتراشی، تبدیل ضایعات کشاورزی به خوراک دام و طیور آموزش می‌بینند.

وی اضافه کرد: بسیج سازندگی در سال جاری که به عنوان سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده در کنار ایجاد کارگاه‌های کوچک و زودبازده اقتصاد مقاومتی چهار قطب در حوزه صنایع تبدیلی نیز در خراسان جنوبی شناسایی کرده و در هر نقطه از استان کارگاه‌های صنایع تبدیلی مناسب با نیاز و قابلیت همان منطقه راه‌اندازی می‌شود.

مسؤول بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: چهار قطبی که در حوزه صنایع تبدیلی شناسایی شده برای روستاها و مناطق محروم مرزی استان شامل کارگاه‌های فرآوری بسته‌بندی زرشک، صنایع ریسندگی و بافندگی، گوهرتراشی، روغن‌گیری و فرآوری گیاهان دارویی می‌شود.

زهرایی با اشاره به اینکه سازمان بسیج سازندگی برای حمایت، ایجاد 720 کارگاه اقتصاد مقاومتی و 200 کارگاه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی و باغی را در برنامه قرار داده است، تصریح کرد: همچنین 9 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک مهر اقتصاد استان برای راه‌اندازی این کارگاه‌ها پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این کارگاه‌ها و صنایع تبدیلی برای 900 نفر اشتغال ایجاد شده است.

انتهای پیام/69027/ج40/