شناسهٔ خبر: 15040602 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گاز 90 درصد مشترکان خیابان پیامبر مرکزی وصل شد

گاز 90 درصد مشترکانی که به دلیل فرونشست زمین منطقه ستاری شمالی و خیابان پیامبر مرکزی، قطع شده بود دقایقی پیش با تغییر آرایش خطوط لوله وصل شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مجید بوجارزاده، سخنگوی شرکت ملی گاز ایران در گفتگو با شانا گفت: با تلاش کارکنان شرکت گاز استان تهران، هم اکنون گاز 90 درصد مشترکان وصل شده است.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران افزود: پس از ترمیم حفره ایجاد شده از سوی شرکت مترو و تعمیر خط لوله از سوی شرکت گاز استان تهران، گاز 10 درصد باقیمانده مشترکان نیز وصل می شود.

به گفته وی، در دقایق اولیه این حادثه، گاز خط لوله آسیب دیده مسدود شد و وضع به طور کامل تحت کنترل درآمد.
ساعت 13 و 20 دقیقه امروز (پنجشنبه، 11 شهریور) در اثر فرونشست زمین منطقه اتوبان ستاری شمالی و خیابان پیامبر مرکزی، گاز هزار و 200 مشترک این منطقه قطع شد.

براساس بررسیهای اولیه، حفاری در خط 6 مترو عامل فرونشست زمین شده و این حادثه تاکنون چهار مسدوم داشته است.