به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جواد بهشتی روز پنجشنبه در همایش آموزشی و توجیهی طلاب، روحانیون و مبلغین دینی اعزامی به مدارس استان قزوین که در محل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد با اشاره به این بخش از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد: این سند شش ساعت مختلف تربیت برای دانش آموزان را در نظر گرفته است که تربیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و سایر ابعاد تربیت را شامل می شود و در آن تربیت دینی را پایه اصلی همه این تربیت ها دانسته است.
وی پرورش را پایه اصلی رشد و تعلیم بشری دانست و گفت: پرورش در دنیا تنها به تعلیم انسان خلاصه نمی شود، پرورش گیاهان، ساخت جمادات و پرورش حیوانات در دنیا با دانش تخصصی آن انجام می شود، اما برای پرورش انسان دانش و مجهز بودن به ابزار مناسب آن جدی گرفته نمی شود.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تاثیر مبلغین و امامان جماعت مدارس بر دانش آموزان عنوان کرد: اگرچه ساعات آموزش کمی برای مبلغین و روحانیون در نظر گرفته می شود ولی مبلغین می توانند در همین زمان کوتاه تاثیر شگفت انگیزی بر این قشر داشته باشند.
حجت الاسلام بهشتی ادامه داد: برای رسیدن به تربیت درست نیاز است به تخصص و دانش مجهز باشیم از این رو تقویت و تعلیم امامان جماعت مدارس باید جزو اولویت های ما باشد.
وی تربیت اعتقادی، اخلاقی و عبادی را از جمله انواع تربیت یاد شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یاد کرد و گفت: برای این که مبلغ بتواند بهترین تاثیر را در همه ابعاد روی جامعه هدف خود داشته باشد باید دانش کافی را کسب کند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان خاطراتی از آغازین روزهای فعالیت خود تاکید کرد: زمانی که برای اولین بار دست به تدوین برنامه های آموزشی و تعلیمی برای دانش آموزان مدارس کردیم، با کمک روانشناسان مجرب در خصوص جامعه گروه سنی خود دانش کافی را کسب کردیم، از روی دیگر با مطالعه نماز به این نکته رسیدیم که چگونه می توان ایجاد ارتباط درست و هدفمند انجام داد.