به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، یونس رنجکش در کارگروه ویژه ساماندهی وضعیت طلاق در استان گیلان افزود: این پیشنهاد در کارگروه مصوب شده و تلاش می شود تا دستگاه های مرتبط با موضوع طلاق در این هفته تلاش های لازم برای ممانعت از ثبت طلاق را به کار گیرند.
وی گفت: هفته بدون طلاق همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) در هفته سوم شهریور ماه اجرا می شود.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان با بیان اینکه باید تلاش کرد تا از همه ظرفیت های اجتماعی و فرهنگی برای کاهش روند طلاق و فروریختن کانون خانواده جلوگیری کنیم افزود: اقدامات اینگونه ای می توانند نقش مهمی در توجه به چالش ها و تهدیدات و آسیب های اجتماعی طلاق در جامعه داشته باشند.
رنجکش اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم در سال جاری با توجه به سند ملی پیشگیری کنترل و کاهش طلاق در کشور، ساماندهی وضعیت پرونده های طلاق در دادگستری ها است.
به گفته این مقام مسئول، در هفته بدون طلاق که ابتکاری از سوی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان است تلاش می شود تا با هماهنگی دستگاه های فرهنگی و اجرایی در زمینه شناساندن آسیب ها و چالش های طلاق در جامعه اقدامی نمادین در این زمینه صورت گیرد.
دبیر ستاد اجتماعی و فرهنگی مدیریت پیشگیری از آسیب های اجتماعی گیلان یادآور شد: هر چند که لنتظار نداریم تمام مشکلات و آسیب های اجتماعی که ریشه های شکل گیری آن ها در ابعاد مختلف نهفته است و باید از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گیرد، همزمان برطرف شود اما اینگونه جرکت ها گام موثری در حساس سازی جامعه و تحرکات اجتماعی در مسیر اقدامات پیشگیرانه است.
وی برگزاری برنامه های آموزشی برای کارکنان سازمان ها و نهادهای دولتی و اجرای طرح های آموزش همگانی از طریق رسانه ملی، مطبوعات و تشکل های اجتماعی از دیگر اقداماتی عنوان کرد که در هفته بدون طلاق پیش بینی شده است.