به گزارش خبرگزاری موج، حسین زجاجی در چهارمین گردهمایی تخصصی صنعت شیشه کشور در استان همدان، ضمن ابراز تأسف از شرایط پیش آمده برای شرکت شیشه آبگینه اظهار کرد: درست نیست که این شرکت با قدمت و سابقهای که در صنعت شیشه دارد دچار وضعیت رکودی شود که منجر به تعطیلی کارخانه شود بنابراین باید تدابیری در سطح کشور اندیشیده شود تا صنایع دچار چنین وضعیتی نشوند.
وی در ادامه با بیان میزان تولید صنعت شیشه در بخشهای مختلف خاطرنشان کرد: تولید شیشه تخت در کشور سالانه یک میلیون و ۴۸۰ هزار تن و شیشه بستهبندی ۳۵۸ هزار تن است.
وی افزود: تولید ظروف رومیزی در صنعت شیشه کشور، ۲۹۰ هزار تن و شیشه اتومبیل ۵۰ هزار تن است همچنین سایر صنایع شیشه به میزان ۷۰ هزار تن در سال تولید میشود.
زجاجی با ارائه گزارشی از عملکرد و برنامههای انجمن صنفی صنعت شیشه ایران گفت: اقدامات متعددی در این انجمن برای بهبود شرایط صنعت شیشه در این انجمن صورت گرفته که برگزاری جلسات تدوین استاندارد و بررسی شرایط صادرات شیشه از آن جملهاند.
وی در ادامه به یکی از موضوعات مورد پیگیری در این انجمن اشاره و بیان کرد: «آنتیدامپینگ»(در تجارت بینالملل به اقدامات ضد قیمتشکنی اطلاق میشود) شاید کابوس این روزهای صنعت شیشه در کشور باشد چرا که صادرات شیشه را با مشکلات بسیاری مواجه میکند.
دبیر انجمن صنفی صنعت شیشه ایران با بیان اینکه پیشتر کشور ترکیه با سخت کردن شرایط صادرات شیشه ایران به این کشور، دست به آنتیدامپینگ علیه ما زد، گفت: در حال حاضر هم کشور هندوستان که حدود ۶۰ هزار تن صادرات به این کشور داریم، آنتیدامپینگ شیشه ایران را به مدت ۵ سال درخواست کرده است.
وی با تأکید بر وجود تعرفه و توافقات ترجیحی با کشورهای هند و ترکیه تشریح کرد: آنتیدامپینگ صنعت شیشه ایران، صادرات این محصول را دچار مشکلات عدیدهای میکند و دولت باید برای این مشکل تدبیری اتخاذ کند.
زجاجی در پایان از برگزاری دور بعد این گردهمایی تا پایان سال در شرکت شیشه لیا خبر داد.
///** انتهای خبر **///
∎