شناسهٔ خبر: 15036300 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

سرپرست گروه توسعه منابع آب شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی؛

خیک حلقه چاه آب شرب در شیروان حفر شد

سرپرست گروه توسعه منابع آب شرکت آب و فاضلاب استان گفت : یک حلقه چاه آب شرب با دپی 70 لیتر بر ثانیه و بااعتباری افزون بر 7 میلیارد ریال در شهرستان شیروان حفر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ، جمشید یاسمی مقدم افزود :در راستای تامین و آماده سازی منابع تامین آب شرب شهر شیروان پس از انجام مراحل کارشناسی و تحقیقات لازم توسط شرکت مشاور منطقه شیر کوه شناسایی و یک حلقه چاه در دامنه این کوه حفر شد.

وی گفت : در آزمایشات پمپاژی مشخص شد این چاه قادر به پمپاژ 70 لیتر برثانیه آب شرب باکیفیت و در حد استاندارد است و نیاز آبی این شهر را برطرف می کند.

یاسمی در مورد مشخصات این چاه گفت : پروژه حفاری این چاه به عمق 250 متر و لوله گذاری با لوله هایی به قطر 14 اینچ با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد در تیر ماه سال جاری انجام شد.

گفتنی است: امور آب و فاضلاب شیروان با تحت پوشش قراردادن 4 شهر شیروان ، لوجلی ، زیارت و قوشخانه دارای 33 هزار و 543 مشترک آب است.