شناسهٔ خبر: 15035790 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

معاون دانشکده علوم پزشکی سراب خبر داد:

کمک های چند صد میلیونی خیران به حوزه سلامت سراب

سراب - معاون توسعه ومدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی سراب از کمک های قابل توجه خیران سرابی به حوزه سلامت این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

ابراهیم خلیل بایرامی در حاشیه نشست مجمع خیران سلامت شهرستان سراب به خبرنگار مهر گفت: با اشاره به مهیا شدن زیرساخت های لازم برای توسعه بخش سلامت در شهرستان سراب اظهارکرد: برای بهسازی و تکمیل بخش های جدید بیمارستان فعلی سراب خیرین این شهر در اقصی نقاط کشور کمک های چند صد میلیونی داشتند.

بایرامی با تاکید بر نیاز به کمک های مادی و فکری مردم تصریح کرد: دولت برای تامین و تخصیص اعتبارات در صورت کمک های داوطلبانه خیران توجه خاصی دارد و باید توجه داشت که اهتمام و مساعدت ویژه مردم و مسئولان به حوزه سلامت ضروری است.

معاون توسعه ومدیریت منابع دانشکده علوم پزشکی سراب با اشاره به اینکه ترکیب سنی جامعه به سمت پیری پیش می رود، اظهار داشت: با توجه به اینکه نشاط و سرزندگی برای کهنسالان ضروری است، خیرین سلامت می توانند با ساماندهی کمک های مردمی نسبت به ایجاد خانه های نشاط و امید برای سالمندان تلاش کنند و مکان هایی برای حضور با نشاط سالمندان فراهم سازند.