به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان، مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای حوزه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان خوزستان که به میزبانی این اداره کل برگزار شد، گفت: در حال حاضر این اداره کل در دو بخش عمده دولتی و غیردولتی فعالیتهای آموزش مهارتی را در سطح استان نظارت و اجرا می کند.
عبدالنبی سواعدی بخش دولتی را شامل ۵۵ مرکز ثابت شهری و ۲۹۲ کارگاه آموزشی، ۸ کارگاه در پادگان، ۸ کارگاه در ندامتگاه، ۲۵ تیم سیار شهری، ۲۶ پایگاه روستایی، ۱۲مرکز آموزشی جوار و بین کارگاهی ویژه صنایع و بنگاههای اقتصادی برشمرد و افزود: در بخش غیر دولتی نیز بیش از ۶۲۰ آموزشگاه آزاد فعال در بخش خصوصی با بیش از ۴۶۷ حرفه آموزشی بستر لازم را برای رسیدن به اهداف سازمان و ایجاد زمینههای اشتغال فراهم کردهایم.
سواعدی افزود: درباره برنامهها و رویکردهای اداره کل در سال ۹۵ نیز مشارکت ذینفعان و شرکا، توانمندسازی منابع انسانی، حرکت به سمت سازمانی جهانی با توسعه تعاملات بینالمللی، تحقق برنامه ششم توسعه، مشارکت بخش غیردولتی، توسعه بهکارگیری فناوریهای نوین و ساماندهی مراکز آموزشی از طریق نظام رتبهبندی بوده است.
مدیرکل آموزش فنی وحرفهای استان خوزستان درباره هدفگذاری برنامههای اداره کل در بخش آموزش مهارتی در سال ۹۵ گفت: در بخش دولتی ۹ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۲۷۵ نفر ساعت و در بخش خصوصی ۱۲میلیون نفر ساعت انجام شده است.
سواعدی اضافه کرد: آموزشهای معطوف به اشتغال در سال ۱۳۹۴ که زمینهساز شغل بودهاند براساس رهگیری سه ماهه اول ۹۵ جمعا یکهزار و ۲۳۸ نفر و آموزشهایی که به منظور حفظ شغل و ارتقاء بهرهوری اجرا شده اند عنوان کرد و افزود: مهارت آموختگان شاغل در سال ۱۳۹۴ نیز ۳ هزار و ۱۲۴ نفر دوره بودهاند که در شش ماهه اول ۹۵ هم یک هزار و۳۶۰ نفر دوره هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان ادامه داد: اجرای طرحهای مشترک برای توسعه مشاغل و بنگاههای اقتصادی کوچک با ایجاد ۵۸۰ شغل صورت پذیرفته است.
وی تشریح کرد: طرح پرورش بلدرچین در مرکز آموزش فنی و حرفهای هویزه بهمن ماه ۱۳۹۴ پیشبینی اشتغال برای ۶۰ نفر بوده که امسال در مردادماه جاری نیز برای ۳۱ نفر شغل ایجاد شد.
///** انتهای خبر **///
∎