السفیر افزود: اسرائیلی ها که از فرود هواپیمای لبنانی در فرودگاه بن گوریون شوکه شدند، حال لبنانی ها حق ندارند از این شوک بزرگ احساس اهانت به کرامتشان کنند.
این روزنامه لبنانی با بیان اینکه« سوال های زیادی در خصوص تلاش برخی طرف ها برای وارد کردن نام لبنان و شرکت های آن در تعامل با دشمن صهیونیستی وجود دارد»، تاکید کرد: بدون توجه به توجیه ها، از کنار فرود هواپیمائی با نام لبنان در فرودگاه بن گوریون تنها نباید با صدور یک بیانیه توضیحی گذشت بلکه باید اقدامات قانونی و قضائی برای پیگرد و مجازات مسئولان آن صورت گیرد تا دیگر شاهد تکرار آن نباشیم.
** جزئیات ماجرا
یک هواپیمای مسافربری از نوع بوئینگ 737 دیروز ( چهارشنبه) از آنتالیا ترکیه وارد فلسطین اشغالی شد و در فرودگاه بن گوریون فرود آمد.
بر روی بدنه این هواپیما که متعلق به یک شرکت هواپیمائی ترکیه « تیلویند ایرلاینز» است نام شرکت لبنانی « اجنحه لبنان»(wings of Lebanon) نقش بسته بود.
حتی کارکنان و حاضران در این فرودگاه اسرائیلی شوکه و دلواپس شدند، فرود ناگهانی یک هواپیمای متعلق به « کشور دشمن»، آیا هیاتی لبنانی به اسرائیل سفر کرده و یا حادثه بزرگ رخ داده است.
پایگاه خبری تلویزیون الجدید لبنان به نقل از روزنامه صهیونیستی« یدیعوت آحرونوت» نوشته است که این هواپیما در فرودگاه اللد به زمین نشسته است.
** بیانیه شرکت لبنانی
شرکت هواپیمائی « اجنحه لبنان» بیانیه ای صادر و تاکید کرد که مدیران این شرکت هم از شنیدن خبر از طریق رسانه ها شگفت زده شده و آن را محکوم کردند.
در این بیانیه آمده است که شرکت لبنانی دو ماه قبل هواپیمائی را از شرکت تیلویتد ترکیه برای پروازهای چارتری خود در فصل تابستان کنونی مشروط به اینکه فقط از فرودگاه بیروت پرواز کند، اجاره کرد.
« این هواپیما صبح دیروز چهارشنبه فرودگاه بیروت را به مقصد آنتالیای ترکیه ترک کرد تا به مدت پنج روز اقدامات مربوط به تعمیر و نگهداری دوره ای آن انجام شود و سپس به بیروت بازگردد اما به طور ناگهانی متوجه شدیم که از آنتالیا پرواز و در فرودگاه دشمن اسرائیلی فرود آمده در حالی که نام شرکت لبنانی همچنان بر روی بدنه آن بوده است».
شرکت « اجنحه لبنان» با بیان اینکه اقدامات قانونی را در خصوص برخورد با شرکت ترکیه ای انجام می دهد، تاکید کرده است: هرگونه تعامل و ارتباط با دشمن اسرائیلی برای ما و دیگر شرکت های هواپیمائی لبنان خط قرمز است.
خاورم ** 1324