به گزارش ایرنا، تقی مهری افزود: بیش از 70 درصد تصادفات منجر به فوت به دلیل بیتوجهی به جلو، خوابآلودگی، خستگی و انحراف به چپ بوده است.
وی عنوان کرد: 24 درصد تلفات در ساعات 16 تا 20 اتفاق افتاده و حدود 63درصد تصادفات در 30 کیلومتری شهرها به وقوع پیوسته است؛ بنابراین رانندگان باید احتیاط لازم را حین رانندگی داشته باشند. مهری، آمار تلفات و تصادفات منجر به فوت در برخی استانهای کشور را بیش از دیگر استانها و در برخی دیگر کمتر عنوان کرد و افزود: عامل همه این تلفات تخطی رانندگان از جمله بیتوجهی به جلو، سبقت و سرعت غیرمجاز بوده است.
وی ادامه داد: بر همین اساس، استانهای جنوبی کشور دارای بیشترین آمار تلفات جادهای و استانهای شمالی دارای کمترین تلفات جادهای هستند.
رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه از افزایش تعداد نیروی پلیس در محورهای جادهای کشور برای برقراری نظم و انضباط ترافیکی و رفاه حال شهروندان در روزهای پایانی شهریور و استمرار سفرهای تابستانه شهروندان خبر داد.