مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه گاز ايران گفت : توسعه زيرساختهاي گازرساني استانهاي گيلان و مازندران با هدف افزايش بيش از پيش پايداري انتقال گاز اين استانها کليد خورد.
به گزارش شانا ، در بازديد معاون وزير نفت در امور گاز از زيرساختهاي گازرساني اين استان گفت: در سالهاي گذشته، شبکه گازرساني کشور براساس انتقال گاز پارس جنوبي به نقاط مصرف و افزايش پايداري شبکه گاز، توسعه يافت.
حسن منتظر تربتي با بيان اين که پس از سال 86، نقاط ضعف شبکه گاز کشور شناسايي شد و برنامه ريزي براي برطرف کردن اين نقاط ضعف در دستور کار قرار گرفت، افزود: يکي از نقاط ضعف، شبکه گازرساني به استانهاي گيلان و مازندران بود که براين اساس طي چند سال گذشته خط لوله سوم سراسري تا رشت اجرا و در ادامه، خط لوله رشت_ سنگر نيز با هدف تقويت گازرساني به اين استانها تعريف شد.
وي با بيان اين که اين خط لوله همسو با سياست گذاري براي افزايش پايداري انتقال گاز شمال و شمال شرق کشور تعريف شده است، اعلام کرد: از طرفي، خط لوله ميامي_ دشت اجرا شد و خط لوله دامغان_نکا نيز تا پايان سال آينده احداث و شبکه گاز شمال کشور از محورهاي مختلف تقويت مي شود.
مديرعامل شرکت مهندسي و توسعه گاز ايران با اشاره به جزئيات خط لوله رشت_ سنگر گفت: اين خط لوله 9,5 کيلومتري با توجه به شرايط منطقه و زمان اجرا در نوع خود بي نظير است و براساس يک برنامه فشرده احداث مي شود.
تربتي با اشاره به اين که خط لوله 40 اينچ رشت_ سنگر براساس برنامه تا پايان آبانماه به بهره برداري مي رسد، تاکيد کرد: با توجه به فعاليت پيمانکار پروژه در چند نقطه و با چند تيم عملياتي مجهز، پيش بيني مي کنيم اجراي اين خط لوله زودتر از برنامه تعريف شده به پايان برسد.
وي با بيان اين که هم اکنون تمام اقلام مورد نياز اين طرح از جمله لوله، تامين و در محل وجود دارد، يادآور شد: براي اجراي خط لوله رشت_سنگر حدود 11 ميليارد تومان هزينه مي شود.
∎