اسماعیل درینی رئیس شورای اسلامی علی آباد عمران به خبرنگار شبستان گفت: روستای علی آباد دارای ظرفیتی گسترده و نخبگان خوبی است که جا دارد به این ظرفیت توجه بیشتری شود.
وی افزود: با توجه به جمعیت علی آباد اما متاسفانه این منطقه از یکسری امکانات محروم است که جا دارد در این زمینه تدبیری جدّی اندیشیده شود.
رئیس شورای اسلامی روستای علی آباد عمران با اشاره به درخواست مسئولین این روستا جهت راه اندازی 2 عابربانک، بیان داشت: در خصوص راه اندازی عابربانک رایزنی هایی انجام شده است اما متاسفانه این امر محقق نشده است هرچند که در حال حاظر پیگیری های لازم توسط دهیار محترم در حال انجام است و انشاءالله امیدوار هستیم بزودی تحقق پیدا کند.
به گفته وی ساختمان اولیه غسالخانه علی آباد چندین سال است که راه اندازی شده است اما به دلیل اینکه منطقه بهشت زهرای علی آباد از توابع شهرستان عنبرآباد محسوب می شود، فعلا به صورت کامل ساخته نشده است.
درینی اظهار داشت: با توجه به جمعیت علی آباد و محدود بودن فضای بهشت زهرا و همچنین قرار داشتن آن در حوزه استحفاظی عنبرآباد، قصد داریم بهشت زهرا را در جنب شهرک آزادگان قرار دهیم که منابع طبیعی نیز با این امر موفقت کرده است.
وی ابراز داشت: با توجه به گران شدن کرایه مسیر جیرفت و عنبرآباد، مقرر شد این بحث در جلسه شورا و دهیاری مطرح می شود و امیدواریم بتوانیم ایستگاه مستقلی در روستای علی آباد دایر کنیم.
∎