شناسهٔ خبر: 15019190 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

بخشدار پادنا خواستار شد

اختصاص سرویس مدارس به روستاهای سمیرم

بخشدار پادنای سمیرم گفت: به توجه به تعداد زیاد روستاها و فاصله زیاد آن‌ها تا مدارس، جای خالی سرویس مدارس در روستای سمیرم احساس می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سمیرم، علیرضا اشتری صبح امروز در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در سالن اجتماعات فرمانداری سمیرم اظهار کرد: با توجه به گستردگی سطح شهرستان و فاصله زیاد روستاها جای سرویس مدارس در روستاهای سمیرم خالی است.

وی با اشاره به فعالیت 75 دانش‌آموز و 25 کادر آموزشی در مدرسه شبانه‌روزی شهر کمّه گفت: یکی از دلایل مهاجرت روستاییان عدم سرویس‌های رایگان به مدارس روستایی است که در این راستا آموزش‌وپرورش می‌تواند با تأمین اتوبوس، روستاهای اطراف را پوشش دهد.

بخشدار پادنای سمیرم تصریح کرد: در حال حاضر مدارس روستاهای سمیرم به سمت چندپایه شدن می‌روند که این در آینده تهدیدی برای نظام آموزشی است.

در این جلسه حجت‌الاسلام علی ابراهیمی مدیر حوزه علمیه سمیرم نیز با اشاره به بحث اساسی و سرنوشت‌ساز فرهنگ اظهار کرد: اگر فرهنگ به معنای جامع و صحیح کلمه اصلاح شود بسیاری از مشکلات جامعه خودبه‌خود حل می‌شود.

وی افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری فرهنگ هوای تنفس ما است و اگر آلوده شود همه ما مریض و تباه می‌شویم.

رئیس حوزه علمیه سمیرم اضافه کرد: برای حل مشکلات فرهنگی باید از ریشه اقدام کرد و چنانچه هر فردی به‌صورت درونی ناظر بر اعمال خود است بسیاری از ناهنجاری‌ها حل می‌شود.

این مسؤول تصریح کرد: دین اسلام چیزی جز محبت نیست و انتخاب آن باید با انتخاب آزاد فرد پذیرفته شود و در عمل هم همین‌طور باشد.

رئیس حوزه علمیه سمیرم یادآور شد: اگر فرد خودش به این پی ببرد که حجاب مصونیت است قطعاً آن را با اختیار و به دور از هر زور و اجباری به‌عنوان یک ارزش انتخاب و می‌پذیرد.

انتهای پیام/63016/ق20