خبرآنلاين؛ کاوه رضايي در بازي روز يکشنبه استقلالي ها مقابل راه آهن غايب بود تا خبرهاي غير منتظره اي درباره او منتشر شود؛ خبر بد براي آبي ها، کاوه رضايي مصدوم شد. ديروز همه به دنبال پيگيري وضعيت اين بازيکن بودند و نمي دانستند مشکل او حاد است يا نه. تنها خبر اين بود که انگشت پاي کاوه آسيب ديده و بايد به دور از تمرينات استقلال باشد. تازه ترين خبرها از داخل باشگاه استقلال حکايت از آن دارد که آبي ها نگران وضعيت اين بازيکن نيستند و مشکلي براي بازگشت به تمرينات ندارد.
مصدوميت جزئي کاوه زماني اتفاق افتاد که در تمرين روز شنبه استقلال، وقتي قصد داشت يک شوت بزند، توک پايش به کف استوک بازيکن ديگري گرفت. همان لحظه او احساس درد کرد اما به تمرينات ادامه داد. پس از تمرين بود که درد در انگشت پاي او تشديد شد. کاوه اما به دليل ضرب ديدگي انگشت پايش در بازي دوستانه با راه آهن در روز دوشنبه غايب بود و بدين ترتيب شايعات درباره وضعيتش بالا گرفت.
استقلالي ها اما ديروز خبر خوش را درباره وضعيت او دادند و گفتند مصدوميت کاوه جزئي است و از فردا در تمرينات حاضر مي شود. حضور او در تمرين نگراني منصوريان را هم برطرف مي کند. کاوه رضايي مهره مهمي براي منصوريان به حساب مي آيد. هر چند تا اينجاي کار نتوانسته آنگونه که بايد توقعات را برآورده کند ولي بازيکن جنگجويي نشان داده و علاوه بر يک گلي که زده، يک پاس گل هم داده است.
∎