شناسهٔ خبر: 15018813 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با رای‌گیری انجام شده

هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر زنجان تغییر کرد

در جلسه علنی شورای اسلامی شهر زنجان و پس از رای‌گیری انجام شده، اکثریت هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر زنجان برای سال چهارم تغییر کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، ظهر امروز جلسه رای‌گیری برای تشکیل هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر زنجان تشکیل و با رای اکثریت هیأت رئیسه تغییر کرد.

این جلسه با حضور فرماندار زنجان تشکیل شد که مجید فرخی با اشاره به اینکه جلسه انتخابات هیأت رئیسه شورا دو روز پیش از موعد قانونی برگزار شده و کسی هم به این برگزاری اعتراض نکرده است، افزود: بر اساس قانون انتخابات باید در جلسه علنی برگزار شود و هیأت رئیسه با رای حداکثری انتخاب می‌شود.

جلسه امروز با استقرار هیأت رئیسه سنی در جایگاه آغاز شد و با اعلام آمادگی آراض ضیایی و سعید امیدی برای ریاست شورا رای‌گیری انجام و آراض ضیایی با کسب هشت رای از مجموع 13 رای به ریاست این شورا در سال پایانی انتخاب شد.

در رای‌گیری برای نایب رئیسی شورای اسلامی شهر زنجان هم محمد (رضا) محمدی و سعید خدادادی با هم رقابت کردند که 9 به چهار به نفع محمدی تمام شد.

همچنین رای‌گیری برای منشی اول و دوم شورای اسلامی هم با اعلام آمادگی معصومه حمزه‌تبار و سونیا کشاورزی برای منشی اول و منشی دوم برگزار شد که حمزه‌تبار با 10 رای در مقابل سه رای سفید و کشاورز با 9 رای در مقابل چهار رای سفید انتخاب شدند.

آراض ضیایی در ادامه از اعتماد مجدد اعضای شورای شهر زنجان به خودش تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه جلسه رای‌گیری برای اعضای کمیسیون‌های مختلف انجام و این کمیسیون‌ها اعضای خود را شناختند.

اعضای کمیسیون‌ عمران و محیط زیست فخرالدین رستمی، رزاق محمدی، محمد محمدی و اسماعیل دویران انتخاب شدند.

اسماعیل دویران، محمد محمدی، سونیا کشاورز، پریسا شعبانی و سعید خدادادی هم به عضویت کمیسیون شهرسازی و معماری در آمدند.

بر اساس رای‌گیری به عمل آمده سونیا کشاورز، فخرالدین رستمی، اسماعیل دویران، محمد محمدی و رزاق محمدی هم به عضویت کمیسیون بودجه و امور حقوقی درآمدند.

همچنین کمیسیون فرهنگی و اجتماعی هم معصومه حمزه‌تبار، رزاق محمدی، عباس راشاد، کاظم افشارچی، و آراض ضیایی شدند.

فخرالدین رستمی، رزاق محمدی، محمد محمدی، پریسا شعبانی و معصومه حمزه‌تبار هم به کمیسیون اقتصاد مقاومتی و سرمایه‌گذاری درآمدند و در ادامه با رای‌گیری انجام شده پریسا شعبانی، رزاق محمدی، اسماعیل دویران، سونیا کشاورز و محمدی محمدی هم عضو کمیسیون پیگیری و نظارت شدند.

همچنین اعضای کمیسیون ورزش و سلامت هم به ترتیب فریدون اصفهانیان، کاظم افشارچی، معصومه حمزه‌تبار و سعید امیدی شدند و با رای‌گیری انجام شده سعید امیدی، معصومه حمزه‌تبار، سعید خدادادی، کاظم افشارچی و رزاق محمدی هم به عضویت کمیسیون حمل و نقل و ترافیک درآمدند.

و در نهایت پریسا شعبانی، معصومه حمزه‌تبار، فخرالدین رستمی، رزاق محمدی و محمد محمدی هم عضو کمیسیون مناسب سازی شدند.

فرماندار زنجان در پایان جلسه با ابراز امیدواری برای تصویب پروژه‌های قابل توجه در شورای اسلامی شهر زنجان در سال پایانی ادامه داد: مصوبات شورا به بهبود عملکرد شهرداری از جمله اجرای طرح‌های بزرگ کمک می‌کند.

همچنین سعید امیدی با تاکید بر اینکه تلاش کرده شورای شهر زنجان را طی یکسال گذشته بدون حاشیه اداره کند، تاکید کرد: این هدف تا حدی هم محقق شده است.

هیأت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر زنجان اراض ضیایی رئیس، محمد محمدی نایب رئیس، معصومه حمزه‌تبار منشی اول و سونیا کشاورز منشی دوم شدند.

هیئت رئیسه سال گذشته شورای اسلامی شهر زنجان سعید امیدی رئیس، فخرالدین رستمی نایب رئیس، رزاق محمدی منشی اول و معصومه حمزه‌تبار منشی دوم بود که در این میان به غیر از معصومه حمزه‌تبار که از قضا در هیئت رئیس سال‌های اول و دوم هم حضور داشت همه اعضا تغییر کردند.

فخرالدین رستمی هم طی سه سال گذشته نایب رئیس شورای اسلامی شهر زنجان بود که در سال پایانی هیأت رئیسه حضور نخواهد داشت.

انتهای پیام/73004/ک40

برچسب‌ها: