شناسهٔ خبر: 15018749 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

سایت معماری نیوز از دسترس خارج شد

سایت معماری نیوز که برای اولین مرتبه موضوع واگذاری املاک نجومی شهرداری را مطرح کرده بود از دسترس خارج شد.

صاحب‌خبر -
سایت معماری نیوز از دسترس خارج شدبه گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،‌ سایت معماری نیوز که  افشاکننده گزارشات مخدوش منتسب به سازمان بازرسی در خصوص واگذاری املاک شهردار  بود در پی شکایات اعضای شورای شهر از دسترس خارج شد.

در گزارش منتسب به سازمان بازرسی آمده بود، تعدادی از اعضای شورای شهر با تخفیفات 7 تا 30 درصدی املاکی را از شهرداری خریداری کرده‌اند که به سرعت این موضوعات از سوی اعضای شورای شهر تکذیب و یا اصلاحیه گزارش‌ها اعلام شد.

امروز نیز شهردار تهران طی نامه‌ای به دادستان کشور اعلام کرد که گزارش مخدوش منتسب به سازمان بازرسی باعث شده تا مردم به مدیریت شهری بدبین شوند.

قالیباف در بخشی از نامه نوشت: از آقای دادستان درخواست می‌کنم که موضوع را بررسی و به ابهامات پایان دهد.

انتهای پیام/