به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام نور الله ولی نژاد، ظهر چهارشنبه، در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: استان گلستان با داشتن بیش از ۳۰۰۰ تشکل دینی می تواند بهعنوان استان پایلوت، طرح مبارزه با مواد مخدر را اجرا کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان در ادامه از ظرفیت کانون های فرهنگی، موسسات و مراکز قرآنی، مساجد، تشکل های دینی، هیئات های مذهبی و انجمن های اسلامی بهعنوان یک سمن یا سازمان های مردم نهاد بسیار مهم و تاثیر گذار یاد کرد که با داشتن مخاطبین فراوان و بهره گیری از این ظرفیت ها می توان شاهد کاهش آسیب های اجتماعی خصوصا" در مقوله اعتیاد و مواد مخدر در جامعه بود.
وی با تاکید بر این که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، افزود: یکی از سیاستهای مقابله و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به خصوص مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر تشکل های دینی هستند و با توجه به اینکه مخاطب بیشتری دارند تاثیر بیشتری خواهند داشت.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیاء اضافه کرد: بسیاری از آسیبهای اجتماعی، امنیتی و روانی در جامعه به واسطه توجه نکردن به اخلاق است و لذا ترویج فضائل اخلاقی از سوی هیئات مذهبی در جامعه میتواند نقش مؤثری در کاهش این آسیبها داشته باشد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان بیان کرد: اعتیاد به مواد مخدر یکی از معضلات بهداشتی، روانی و اجتماعی جهان کنونی است که با داشتن رشد فزاینده، عواقب و خسارت های اقتصادی، بهداشتی، روانی و اجتماعی زیادی نیز داشته است و ضروری است تا اقدامات و برنامه های پیشگیری، درمان وکاهش آسیب اعتیاد مورد توجه جدی قرار گیرد.