شناسهٔ خبر: 1501774 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

گزارش خبرنگار برنا از اینچئون؛

طوسی: کسب مدال قابل پیش بینی نیست

دونده ماده صد متر بانوان کشورمان گفت: کسب مدال قابل پیش بینی نیست اما نهایت تلاشم را می كنم تا بهترین نتیجه را بگیرم.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار برنا از اینچئون، مریم طوسی درخصوص حضورش در فینال بازیهای آسیایی اظهارداشت: بهترینهای آسیا در این مسابقات شركت كرده اند و رقابت ها در سطح بالایی بود. می خواستم به فینال برسم به همین خاطر به خودم زیاد فشار نیاوردم و زیر ركورد خودم را ثبت كردم.
وی ادامه داد: فینال خیلی سخت است. اینجا المپیك آسیایی است و همه آمده اند مدال بگیرند، انشالله همه تلاشم را می كنم تا عملكرد خوبی در فینال داشته باشم. کسب مدال قابل پیش بینی نیست اما نهایت تلاشم را می كنم تا بهترین نتیجه را بگیرم.
طوسی در پایان گفت: من از لحاظ ذهنی خیلی كار كردم. جو سنگینی در ورزشگاه بود و تماشاگران زیادی حضور داشتند در حالی كه در ایران ١٠ نفر هم مسابقه ما را نمی بینند.