شناسهٔ خبر: 15016776 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس هیئت ورزش روستایی خراسان رضوی خبر داد

برگزاری نخستین المپیاد بازی‌های بومی محلی نوجوانان خراسان رضوی/آموزش بازی‌های بومی محلی در مدارس استان

رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در سطح کشور مسابقات بومی محلی در رده نوجوانان برگزار کردیم، این مسابقات با حدود ۱۰۰ تیم از ۲۴ شهرستان طی ۲۲ روز برگزار گردید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، محمدرضا خوش‌باطن صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: تفاهم‌نامه‌ای با جودو، کبدی و فوتبال داشتیم تا بتوانیم در روستاها در زمینه استعدادیابی فعالیت کنیم همچنین توافق‌نامه بین مدیرکل‌ ما و مدیرکل آموزش و پرورش مبنی بر آموزش 300 هزار دختر و پسر دانش‌آموز امضا شد تا در روز تعطیلی مدارس که پنجشنبه است آموزش بازی‌های بومی و محلی را دشته باشیم.

وی بیان کرد: با دانشگاه‌ها نیز در زمینه آموزش بومی محلی نیز از 15 مهرماه شروع به فعالیت می‌پردازیم و فعالیتمان را با سپاه و بسیج آغاز کرده و با ارتش و کارگران نیز به‌زودی فعالیتمان را آغاز خواهیم کرد.

رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان خراسان رضوی تصریح کرد: هشت دوره مربیگری و داوری برگزار کرده‌ایم و پنج کارگاه آموزشی در سطح استان خراسان داشته‌ایم.

خوش‌باطن گفت: برای نخستین بار در سطح کشور مسابقات بومی محلی در رده نوجوانان برگزار کردیم، این مسابقات با حدود 100 تیم از 24 شهرستان طی 22 روز برگزار گردید و تیم‌های قوچان و گناباد به ترتیب قهرمان دختران و پسران شدند.

وی خاطرنشان کرد: این مسابقات در رده دختران در چهار رشته، دال‌پلان (نشانه‌گیری)، هفت سنگ، یه‌قل دوقل و لی‌لی و در رده پسران نیز در چهار رشته دال‌پلان (نشانه‌گیری)، هفت سنگ، خروس جنگی و الک دولک برگزار شد.

رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان خراسان رضوی اظهار داشت: برای نخستین بار مسابقات المپیاد کلاسیک در چهار رشته والیبال چهار نفره، شطرنج، کبدی و دومیدانی را با با کمک استانداری خواهیم داشت که این مسابقات ویژه 70 بخش استان خراسان رضوی است.

خوش‌باطن بیان کرد: با همکاری اداره ورزش و جوانان مشهد برای سال 2017 که مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام است اقدام به برگزاری اقدام به برگزرای مسابقات بین‌المللی بومی و محلی خواهیم کرد.

وی گفت: نخستین دوره مسابقات چوخه در مقطع نوجوانان را با حضور کارشناسان و مربیان جودو برای استعدادیابی در این رشته خواهیم داشت.

سمیه رضایی نائب رئیس بانوان هیئت ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان خراسان رضوی در این نشست خبری تصریح کرد: بانوان ما در دو دوره لیگ هفت سنگ شرکت کردند که در دو دوره با وجود مشکلات مالی فراوان قهرمان شدند.

وی بیان کرد: تنها استانی هستیم که دارای 150 داور هستیم و در مسابقاتی که اخیرا برگزار شد از 100 درصد این داوران استفاده کردیم.

انتهای پیام/