
احمد شجاعی افزود: کار تخصصی پزشکی قانونی باید آنچنان با کیفیت باشد که روسای محاکم قضائی براساس نامه های پزشکان سازمان، حکم صادر کنند و در واقع مرجع اصلی و مورد اعتماد آنان باشیم.
وی ادامه داد: امروز به آن اندازه که سطح معیشتی، پشتیبانی و رفاهی پزشکان و کادر پزشکی قانونی افزایش یافته، سطح تخصصی خدمات بالا نرفته است.
رییس پزشکی قانونی کشور همچنین با اشاره به تلاش برای اجرای طرح دادپزشک گفت: انتظار داریم پزشکان سازمان هم برای انجام بهتر این طرح از کارهای دیگر خودداری کنند و به کارهای تخصصی این حوزه بپردازند.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور به همراه تعدادی از معاونین خود عصر دیروز برای بررسی وضعیت پزشکی قانونی گلستان و بررسی مشکلات آن وارد گرگان شد و حضور در نشست شورای قضایی و دیدار با مسئولان استانی از دیگر برنامه های وی در گلستان است.
انتهای پیام/ص