مجتبی آراسته در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، گفت: با پیگیریهای نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و با تأکیدات نماینده ولیفقیه و امام جمعه شهرستان کاشان و امام جمعه آران و بیدگل بالاخره این پروژه آزادسازی شد.
وی اظهار کرد: پس از پیگیریهای مکرر رؤسای ادارات راه و شهرسازی کاشان و آران و بیدگل با استقرار ماشینآلات پیمانکار، آزادسازی این جاده استراتژیک انجام شده است.
رییس اداره راه و شهرسازی آران و بیدگل افزود: این کنار گذر به طول 46 کیلومتر از دارالسلام کاشان شروع و تا محدوده جاده ابوزیدآباد و سپس سفید شهر و مشکات ادامه دارد که نقش مهمی در کاهش ترافیک شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل خواهد داشت.
آراسته خاطرنشان کرد: فاز نخست جاده کنار گذر آران و بیدگل به طول 22 کیلومتر از جاده ابوزیدآباد تا محل شرکت فولاد کویر، آزادسازی و زیرسازی و آسفالت شده است.
وی تصریح کرد: این پروژه تقریباً هیچ مشکلی به جز آزادسازی نداشت و همه مسئولان دو شهرستان آمادگی خود را برای این کار اعلام کرده بودند که با رفع مشکل این اقدام پس از هفت سال انجام شود. با به ثمر رسیدن جاده کنار گذر آران و بیدگل، این شهرستان تا حدود زیادی از بن بست جغرافیایی خارج میشود.
انتهای پیام