شناسهٔ خبر: 15012174 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

شهرداری زنجان آماده همکاری با بانک شهر است

خبرگزاری شبستان:شهردار زنجان گفت: در راستای همراهی بانک شهر با شهرداری زنجان در اجرای پروژه های شهری، شهرداری زنجان آمادگی همکاری با این بانک را اعلام می کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حبیب ملایی یگانه، شهردار زنجان در حاشیه هشتمین نمایشگاه کتاب زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهرداری زنجان جلسه ای با بانک شهر برگزار کرده است ولی تاکنون این ارتباط برقرار نشده است.

 

وی با تقدیر از خدمات بانک شهر در زنجان ادامه داد: این ارتباط به منظور بهره مندی از ظرفیت های بانک شهر است.

 

شهردار زنجان از آمادگی شهرداری با بانک شهر خبر داد و افزود: بانک شهر به عنوان بانک تخصصی شهر شهرداری ها می تواند در ایجاد این همکاری پیشگام باشد.

 

وی همچنین به نمایشگاه کتاب زنجان و همراهی شهرداری در راه اندازی نمایشگاه اشاره کرد و گفت: علیرغم کاستی های موجود فضای خوبی فراهم شده است.

 

یگانه با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی شهرداری اقدامات خوبی در عرصه توسعه کتاب و کتابخوانی انجام داده است، خاطرنشان کرد: در حوزه مدیریت شهری و آموزش شهروندی، فرهنگ ایثار و شهادت کتاب های خوبی در استان چاپ شده است.

 

شهردار زنجان با اشاره به اینکه  کتاب "داستان ها و افسانه های آشیقی" به عنوان میراث نا ملموس با زحمات حوزه فرهنگی شهرداری زنجان چاپ شده است، افزود: برگزاری مدوام نمایشگاه کتاب به تقویت محتوایی کتابخانه های شهر و افزایش تعداد کتاب های موجود منجر می شود.