شناسهٔ خبر: 15011394 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

سرپرست اداره امور تعاونی‌ها اداره کل امور عشایری ایلام:

مدیریت و نگهداری از مراتع باید به جامعه عشایری سپرده شود

سرپرست اداره امور تعاونی‌ها و مشارکت‌های مردمی اداره کل امور عشایر استان ایلام گفت: عشایر صاحبان اصلی مراتع هستند و مدیریت و نگهداری از مراتع باید به آنها سپرده شود.

صاحب‌خبر -

فرزاد اسماعیلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: عشایر صاحبان اصلی مراتع هستند و مدیریت و نگهداری از مراتع باید به آنها سپرده شود.

سرپرست اداره امور تعاونی‌ها و مشارکت‌های مردمی اداره کل امور عشایر استان ایلام گفت: عشایر بیشترین همکاری را با همکاران ما در منابع طبیعی و دیگر دستگاه‌های مرتبط داشته و دارند.

وی ادامه داد: عشایر هیچ وقت به عنوان تهدید برای منابع طبیعی، جنگل‌ها و مراتع محسوب نشده و این دیدگاه اکثر همکاران ما در سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی بوده است.

سرپرست اداره امور تعاونی‌ها و مشارکت‌های مردمی اداره کل امور عشایر استان ایلام گفت: جامعه هدف اصلی کارگاه‌های آموزشی ترویجی جامعه عشایری بوده که با استفاده از نقطه نظرات کارشناسی و علمی اساتید و متخصصین منابع طبیعی استان در راستای صیانت از جنگل‌ها از سوی جنگل‌نشینان توفیقاتی حاصل شده است.

انتهای پیام/2246/ط10