مریم طوسی، رضا قاسمی و حسن تفتیان در مرحله مقدماتی رقابتهای دوی ۱۰۰ متر هر سه در گروه خود سوم شدند تا راهی دور نیمه نهایی این رقابتها شوند.
به گزارش ایلنا، در نخستین روز مسابقات دوومیدانی و در رشته ۱۰۰ متر زنان مریم طوسی به رقابت با رقبای خود پرداخت و با زمان ۱۱ ثانیه و ۷۰ صدم ثانیه سوم شد. طوسی در حالی این زمان را ثبت کرد که پیش از این زمان 11:45 را از خود بر جای گذاشته بود ولی با این حال طوسی به مرحله نیمهنهایی 100 متر صعود کرد.
همچنین رضا قاسمی نیز در 100 متر مردان موفق شد با ثبت زمان با زمان ۱۰ ثانیه و ۳۳صدم ثانیه با قرار گرفتن در جایگاه سوم گروه خود راهی مرحله نیمه نهایی شود تا این دونده خوب کشورمان نیز بخت کسب عنوان را در دور نهایی داشته باشد.
همچنین حسن تفتیان نیز در 100 متر با قرار گرفتن در جایگاه سوم گروه خود به دور نیمه نهایی راه یافت. تفتیان رکورد 10:41 را ثبت کرد.
∎