شناسهٔ خبر: 15004580 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

گولچ: قرارداد دارم و جايي نمي‌روم

صاحب‌خبر -

مدافع استراليايي‌تبار پرسپوليس در واکنش به شايعه خروج نامش از فهرست اين تيم گفت: با قدرت در پرسپوليس مي‌مانم و هيچ جا نمي‌روم.مدافع پرسپوليس در گفت‌وگو با ايسنا درباره حضورش در پرسپوليس، احتمال خارج شدن نامش از فهرست تيم براي بازگشت رامين رضاييان و آينده‌اش در پرسپوليس صحبت کرد.

پرسپوليس تيم بزرگي است و همان طور که پيش‌بيني مي‌کردم، اين تيم جايگاه خاصي در فوتبال ايران دارد. بدون شک بازي در اين تيم براي هر بازيکني سخت است. من هم تازه به فوتبال ايران آمده‌ام و کم کم با شرايط آشنا مي‌شوم.

من در دو بازي اول مشکل ITC داشتم و نمي‌توانستم به ميدان بروم اما در دو بازي بعد اين تشخيص برانکو بود که بازي نکنم. با اين حال براي حضور در ترکيب کاملا آماده‌ام و اصلا نااميد نمي‌شوم. تمام تلاشم را مي‌کنم که بتوانم به ترکيب اصلي راه پيدا کنم. درست است که تا الان بازي نکرده‌ام اما شايد در بازي بعد مقابل تراکتورسازي و يا در بازي‌هاي جام حذفي بتوانم در ترکيب قرار بگيرم.

اصلا چنين چيزي امکان‌پذير نيست چون پرسپوليس نمي‌تواند اين کار را بکند. من با باشگاه قرارداد دارم و به اينجا آمده‌ام که بازي کنم. نمي‌توانم بپذيرم که براي بازي کردن يک بازيکن ديگر اسم من را از ليست خارج کنند.

اين کار هم شدني نيست. از نظر قانوني پرسپوليس نمي‌تواند اين کار را بکند. همان طور که گفتم من با پرسپوليس قرارداد دارم. اگر باشگاه مي‌خواهد رامين رضاييان را برگرداند، بايد فکر ديگري بکند و اين مشکل من نيست.

خير، هيچ صحبتي با من نشده و فکر مي‌کنم همين موضوع نشان مي‌دهد که اين حرف‌ها همه‌اش شايعه است. من با قدرت در پرسپوليس مي‌مانم و به کارم ادامه مي‌دهم حتي اگر به من گفتند، قبول نمي‌کنم که به اين دليل از پرسپوليس جدا شوم. اين صحبت‌هاي گولچ در حالي است که با بازگشت قطعي رامين رضاييان به پرسپوليس، گفته مي‌شود آنتوني گولچ جدي‌ترين گزينه براي خروج نامش از ليست اين تيم است. با توجه به اينکه ليست پرسپوليس در حال حاضر پر است، مسوولان اين تيم به دنبال اين هستند تا براي حضور رضاييان در اين تيم، نام يک بازيکن را خارج کنند. در اين بين گفته مي‌شود جدي ترين گزينه آنتوني گولچ، مدافع استراليايي اين تيم است که با توجه به عملکرد دور از انتظار در ليست جدايي احتمالي قرار دارد.

آنتوني گولچ که بعد از حرف و حديث‌هاي به وجود آمده اکنون به بي‌انگيزه‌ترين بازيکن سرخپوشان در تمرينات اين تيم تبديل شده، مطمئنا با ادامه اين روند جزو اولين جدا شده پرسپوليس در فصل جديد خواهد بود تا جا براي ثبت نام رامين رضاييان نيز باز شود. البته شايعاتي مبني بر اينکه احتمال قرار گرفتن نام اين بازيکن تنها در ليست آسيايي پرسپوليس نيز وجود دارد که با توجه به عملکرد مدافعان مياني ديگر سرخپوشان بعيد است عملي شود. اين منطق البته با مشکل خاصي نيز همراه خواهد بود و بعيد است بازيکني با کيفيت گولچ، با حفظ روحيه و توان جسمي‌و تاکتيکي تنها خود را براي اين رقابت‌ها مهيا کند و در اين بين مساله هماهنگي او با ديگر بازيکنان نيز در ميان است که کادرفني اين تيم را مطمئنا با چالش در مورد استفاده از او مواجه خواهد کرد. با اين حال احتمال اينکه پرسپوليس او را به صورت قرضي به تيم ديگري واگذار کند نيز وجود دارد و شايد از اين طريق آنها وارد عمل شوند و به توافق با اين بازيکن دست يابند. اين مساله هم البته با شرايط خاصي همراه است و بعيد است پرسپوليس مدافعي با کيفيت او که از خصوصيت سهميه آسيايي نيز برخوردار است به اين سادگي راهي تيم ديگري کند. پرسپوليس در حال حاضر در دفاع مياني خود سيدجلال حسيني، محمد انصاري، حامد آقايي، پل يانسکي و آنتوني گولچ را در اختيار دارد و با حضور رامين رضاييان در پرسپوليس گفته مي‌شود احتمال حضور حسين ماهيني نيز در اين پست وجود دارد تا جمع مدافعان مياني اين تيم به 6 نفر برسد. سيدجلال حسيني و محمد انصاري در 4 بازي اخير اين تيم تنها يک گل خورده را در کارنامه پرسپوليس ثبت کرده اند و برانکو ايوانکوويچ نيز از روند رو به رشد پل يانسکي ابراز رضايت داشته و به نظر مي‌رسد اين مدافع اوکرايني خود را براي حضور در ترکيب اصلي نزديک مي‌کند و اين شرايط را براي مدافع استراليايي سخت‌تر مي‌کند.

گولچ که جزو مدافعان خارجي کارنامه دار پرسپوليس در اين فصل محسوب مي‌شود با توجه به اين موضوع شايد تصميم ديگري اتخاذ کند و تصميم به جدايي از اين جمع بگيرد.