معاون حقوقي رئيس جمهوري با اشاره به اقدامات دولت تدبير و اميد در سيستان و بلوچستان گفت: با نگاه بلند دولت تدبير و اميد آينده اين استان را بسيار روشن و درخشان مي بينم.
به گزارش ايسنا، حجت الاسلام و المسلمين مجيد انصاري در نشست شوراي اداري سيستان و بلوچستان گفت: دولت تدبير و اميد نگاه بسيار بلندي به سيستان و بلوچستان دارد و تمام تلاش خود را براي پيشرفت و توسعه اين استان انجام ميدهد.
وي با اشاره به محدويت منابع آبي کشور افزود: دولت تدبير و اميد توسعه ايران را به سمت سواحل جنوبي کشور سوق داده و با توجه به حمايت هاي ويژه که از سيستان و بلوچستان دارد، اين استان بر ريل توسعه همه جانبه قرار گرفته است.
معاون حقوقي رئيس جمهوري در بخش ديگري از سخنانش گفت: دامنه تحريم ها در تمام حوزه هاي سياسي، اقتصادي، دانش بنيان و روابط بين المللي عليه ايران گسترده بود که با تلاش تيم مذاکره کننده و بهره گيري از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در مساله برجام موانع پيش روي کشور برداشته شد.
انصاري افزود: دولت تدبير و اميد در سايه هدايت هاي حکيمانه مقام معظم رهبري قوي ترين و توانمند ترين افراد را براي تيم مذاکره کننده کشور انتخاب کرد که اين افراد توانستند دستاورد بزرگي را براي نظام جمهوري اسلامي رقم بزنند.
وي با اشاره به اينکه غربي ها در دوران تحريم، حتي ميزان فروش نفت ما را نيز تعيين مي کردند، افزود: در دوران پسابرجام توانستيم بدون هيچ محدوديت نفت خودمان را در بازارهاي بين المللي به فروش برسانيم و در حال نزديک شدن به ميزان فروش نفت در قبل از تحريم ها هستيم.
معاون حقوقي رئيس جمهوري گفت: کشاوزي ما به دليل خريد سم هاي بي کيفيت و قاچاق دچار آفات بسيار شديدي شد و خسارت هاي جبران ناپذيري را به کشاورزان ما تحميل کرده بود. وي با اشاره به نقشه راه ترسيمي مقام معظم رهبري در اقتصاد مقاومتي گفت: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي هيچ سند کارشناسي شده و تخصصي که تمام اقتصاد دانان برجسته کشور در آن حضور داشته باشند وجود نداشت در حالي که اکنون توانستيم سندي شفا بخش براي کشور تهيه کنيم.
انصاري ادامه داد: به دستور رئيس جمهوري ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي در هيات دولت تشکيل شد و مفاد اين سند به تمام وزراتخانه ها براي اجرا ابلاغ شده و دولت تدبير و اميد با دقت و به بهترين شکل سياست هاي اقتصاد مقاومتي را در کشور پياده کرده است. وي با اشاره به اينکه امروز در بخش کشاورزي به دستاوردهاي بزرگي رسيديم، افزود: با وجودي که در دولت قبل 6 ميليون تن گندم وارد مي شد در دولت يازدهم ظرف سه سال با وجود خشکسالي هاي متمادي توانستيم به مرحله خودکفايي برسيم.همچنين يک ميليون و 500 هزار تن شکر در کشور توليد شده که در اين زمينه نيز به مرز خودکفايي نزديک شده ايم.
معاون حقوقي رئيس جمهوري ادامه داد: در جهاد کشاورزي کار جهادي صورت گرفته و امروز به دستاوردهاي بسيار خوبي در اين زمينه رسيديم که اين نگاه دولت تدبير و اميد را به تمام بخش هاي توليدي و صنعتي کشور مي رساند. امروزه با توجه به تلاش هايي که در صنايع غذايي کشور اتفاق افتاده تنها 10 درصد به خارج از کشور وابسته هستيم که آن هم در موارد بسيار جزئي است. انصاري گفت: دولت تدبير و اميد در مهار آب هاي مرزي، توسعه سيستم هاي نوين آبرساني به مزارع، ارتقاي سطح بهره وري از آب و استفاده از بذرهاي اصلاح شده اقدامات بسيار موثري را انجام داده است.وي با اشاره به ميزان برداشت از منابع مشترک نفتي اظهار داشت: هم اينک 215 هزار بشکه نفت در روز از منابع مشترک در غرب کارون برداشت مي کنيم که در گذشته کمتر از نصف اين مقدار سهم جمهوري اسلامي ايران بوده است.
معاون حقوقي رئيس جمهوري با اشاره به منابع مشترک گازي با قطر افزود: در حوزه ي پارس جنوبي تا پايان امسال و حداکثر تا چند ماهه سال آينده ميزان برداشت ما به اندازه قطر خواهد بود.
انصاري گفت: هم اينک در حال نزديک شدن به نقطه برداشت 500 ميليون فوت مکعب گاز در روز هستيم که ميزان برداشت قطر حدود 550 ميليون فوت مکعب است.
وي اظهار کرد: تمام فازهاي پارس جنوبي تا پايان امسال به بهره برداري مي رسد.
معاون حقوقي رئيس جمهوري با اشاره به طراحي پالايشگاه سيراف گفت: دولت تدبير و اميد براي اينکه ميعانات خام همراه گاز را خام نفروشد اين مجتمع را با 8 واحد پالايشگاهي طراحي کرده که تا پايان اجراي آن 100 درصد ميعانات گازي در کشور پالايش مي شوند.
وي با اشاره به وجود مشکل در تامين گازوئيل واحدهاي توليدي در اوايل دولت يازدهم اظهار داشت: با تلاش دولت تدبير و اميد براي نخستين بار در کشور گازوئيل را صادر مي کنيم و تا پايان سال آينده براي اولين بار در تاريخ ايران بنزين با کيفيت را به خارج از کشور صادر خواهيم کرد.
انصاري به تشريح دستاوردهاي طرح تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: دولت تدبير و اميد در حوزه ي سلامت راه چند ساله را در مدت سه سال پيمود و توانست خدمات بسيار ارزشمندي را با کمترين هزينه به مردم ارائه کند و از سوي ديگر امروز کشور تبديل به کارگاهي براي ساخت بيمارستان هاي تخصصي و خانه هاي بهداشت شده است.
وي با اشاره فرار نخبگان به خارج از کشور افزود: 2 هزار و 500 شرکت دانش بنيان در کشور ثبت شده و دولت تدبير و اميد با اقداماتي که انجام داده زمينه بازگشت نخبگان را به کشور فراهم کرده است.
معاون حقوقي رئيس جمهوري با اشاره به فيش هاي حقوقي نامتعارف گفت: دولت تدبير و اميد در همان روز اول به دفاع از مديران سالم و امانت دار برخاست و با مديران متخلف به شدت برخورد قانوني کرده است. در راستاي مبارزه با دريافتي هاي غير متعارف دولت تدبير و اميد لايحه اي تنظيم کرده و به مجلس ارسال مي کند.
انصاري با اشاره به اينکه دولت تدبير و اميد جايگاه ايران را در جوامع بين المللي ارتقا داده، تصريح کرد: امروزه تمام کشورهاي خاورميانه دست نياز به سوي کشور ما دراز کرده اند.
وي با اشاره به ناامني در سراسر دنيا گفت: امروز جمهوري اسلامي ايران يکي از امن ترين کشورهاي جهان است و دشمنان سعي دارند امنيت را از اين کشور سلب کنند همه بايد در ايجاد امنيت نقش خودمان را ايفا کنيم.
معاون حقوقي رئيس جمهوري روز دوشنبه به مناسبت هفته دولت به سيستان و بلوچستان سفر کرده است.
∎