به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی حقیقی ظهر امروز در جلسه کارگروه عفاف و حجاب با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب و نقش دستگاهها در فرهنگسازی آن اظهار داشت: دشمن پیوسته بهدنبال از بین بردن ارزشهای اسلامی بوده و با انواع تهاجمات فرهنگی به دنبال تخریب جوامع اسلامی است که این امر ضرورت تلاش بیشتر در این زمینه را ایجاد میکند که لازم است دستگاهها بهجای مستندسازی به نهادینهسازی عفاف و حجاب در خانوادهها بپردازند.
وی افزود: آنچه که باید مشخص شود ماهیت اصلی مقوله عفاف است و آنچه که الان انجام میشود کاری جز مستندسازی نیست که صرفا برای گرفتن رتبه انجام میشود، ماهیت عفاف را اشتباه برداشت نکنیم مگر عفاف غیر از اخلاق است، عفافی که در آن دروغ، غیبت، دستدرازی به مال مردم و نگاه به نامحرم باشد هیچ بویی از عفاف ندارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: متاسفانه مدیران ما دچار معضل 3 شخصیتی شدهاند که اتفاق خیلی بدی بوده و سبب شده تا آنها در خانواده و محیط کار شخصیتی جداگانه داشته باشند که هر دو مورد متفاوت با شخصیت اصلی آنها بوده و زمینهساز بسیاری از مشکلات شده چرا که عفاف و حجاب تنها مختص اداره نیست و باید در متن زندگی و شخصیت فرد تعریف شده و تجلی یابد.
حقیقی بیان کرد: همه موارد ریشه در تربیت خانواده دارد و اصل شخصیت هر فردی در خانواده شکل میگیرد، بنابراین اصلیترین موضوع ما در بحث عفاف وحجاب خانواده بوده و اگر از خانواده شروع کردیم اثرگذار بوده و در غیر اینصورت با قانون و بخشنامه نمیتوان مشکلات این حوزه را برطرف کرد.
وی ادامه داد: در بحث عفاف و حجاب تفاوتی بین زن و مرد نیست و تفکیک در این موضوع امری غلط و اشتباه است و مردان نیز به اندازه زنان باید در این زمینه رعایت کنند و برای داشتن یک جامعه سالم تلاش کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: برای فرهنگسازی در این زمینه نیازمند همکاری تمام دستگاهها هستیم چرا که هریک از دستگاهها در حیطه کاری خود میتوانند نقش اثرگذار داشته باشند، برای مثال در حوزه مسکن و شهرسازی اجازه ندهیم نقشههایی که با آداب اسلامی منافات دارد اجرا شود، در صنعت، معدن و تجارت با نظارت بر کالاهای گمرکی مانع عرضه البسه و دیگر مواردی باشیم که هیچ تناسبی با الگوهای ایرانی اسلامی ندارند و همینطور در دیگر دستگاه مسائل مربوط به خود را انجام دهند.
حقیقی افزود: امیدواریم که جلسات این کارگروه در اجرای درست وظایف دستگاهها در این زمینه موثر باشد و همانطور که با بررسی نتیجه جلسه نخست این کارگروه در دستگاهها شاهد بازتاب خوبی بودیم و دیدیم که فضای بسیار خوبی برای اجرای برنامهها در راستای عفاف و حجاب وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: در گزارشی که به استانداری دادیم پیشنهاد کردیم که اجرای برنامههای فرهنگی را به فرهنگ و ارشاد استان واگذار کنند که انشاءالله پس از موافقت بحث جدی ما در 6 ماه دوم سال هفتههای فرهنگی است تا دستگاههای مختلف با تشکیل نمایشگاهها و دعوت از اساتید در زمینه عفاف و حجاب موثر واقع شوند، بحث مد لباس اسلامی و بحث همافزایی و برنامههای مشترک نیز میتواند تاثیرگذاری خوبی داشته باشد.
انتهای پیام/
∎