شناسهٔ خبر: 14998748 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس جدید هیئت فوتبال استان اصفهان:

اعضای مجمع به برنامه‌های من اعتماد کردند/تمام تلاش خود را برای موفقیت فوتبال اصفهان به کار می‌گیرم

رئیس جدید هیئت فوتبال استان اصفهان گفت: برنامه‌های بنده کاملا مدون و برنامه‌ریزی شده است و اعضای مجمع به برنامه‌‌های بنده اعتماد کرده و تمام تلاشم را برای موفقیت فوتبال اصفهان می‌کنم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر مسعود هراتیان ظهر امروز در حاشیه مجمع هیئت فوتبال استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید دست به دست هم دهیم تا فوتبال اصفهان را برای 4 سال به بهترین نحو اداره کرده و از همه ظرفیت‌ها در راستای موفقیت فوتبال اصفهان استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: آمادگی کامل برای شنیدن نقطه نظرات اهالی فوتبال را دارم و از آن‌ها دعوت می‌کنم با آمدن به هیئت فوتبال نظرات خود را بیان کنند.

رئیس جدید هیئت فوتبال استان اصفهان در پاسخ به این سؤال که شائبه‌هایی پیرامون محل سکونت شما و اینکه بیرون از اصفهان مشغول به فعالیت هستید؟ گفت: بنده در شهر اصفهان فعالیت می‌کنم و افتخار می‌کنم که شهروند اصفهان هستم و سفرهایی هم که به منزله شغل خود انجام می‌دهم کاملا طبیعی است.

هراتیان پیرامون برنامه‌هایی که در مرحله اول برای هیئت فوتبال استان اصفهان دارد، اظهار داشت: برنامه‌های بنده کاملا مدون و برنامه‌ریزی شده است و اعضای مجمع به برنامه‌‌های بنده اعتماد کرده و تمام تلاشم را برای موفقیت فوتبال اصفهان می‌کنم.

وی ادامه داد: برنامه بنده در محور‌های زیرساختی و محور‌های ساختاری طراحی شده که  اصول محور‌های ساختاری بر پایه‌های صداقت، مودت و اخلاق بنا شده و محورهای زیر ساختی نیز شامل تغییر در اداره کردن هیئت‌ها، استفاده از ظرفیت شهرستان‌ها در اداره کردن هیئت استان و استفاده از تجارب پیشکسوت‌هاست.  

انتهای پیام/