شناسهٔ خبر: 14998327 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

سردار نقدی:

اعدام منافقین در سال 67 کاملا صحیح بود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اعدام منافقان که در سال 67 به جرم تبانی با صدامیان و سازماندهی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران انجام شده، کاملا منطبق بر همه موازین حقوقی، فقهی، قانونی، اسلامی، بین المللی و داخلی بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین،سردار محمد رضا نقدی امروز در حاشیه هفدهمین اجلاس سالیانه سازمان بسیج اساتید کشور در مشهد در گفت و گو با ایرنا افزود: فتواهایی که امام(ره) صادر کرده است دارای مبانی محکم فقهی و حقوقی است.

وی اظهار کرد: برخی از اشخاصی که فرزند آدم بزرگ و مشهوری هستند، اظهار نظر می کنند که کار اشتباهی است.

نقدی با اشاره به نزدیک شدن آغاز سال تحصیلی نیز گفت: اساتید بسیجی وظیفه کاربردی کردن سیاستهای کلی نظام، علمی و مستند نمودن این سیاستها همراه با تبیین و روشنگری جامعه در مقابل جریان نفوذ را به عهده دارند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: جامعه نیازمند روشنگری است و با اعتمادی که مردم به جامعه علمی کشور دارند این افراد بهتر می توانند به وظیفه خود عمل نمایند.

هفدهمین اجلاس سالیانه بسیج اساتید کشور با حضور یکهزار و 200 نفر از استادان بسیجی دانشگاهها و مراکز علمی تا 11 شهریور ماه در مشهد ادامه دارد.