شناسهٔ خبر: 14995604 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

شبکه گاز شهرک صنعتی آبیک به بهره برداری رسید

قزوین- شبکه گاز شهرک صنعتی آبیک با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور علی رحمانی فرماندار آبیک، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان و معاون برنامه ریزی شرکت گاز استان ظهر سه شنبه شبکه گاز شهرک صنعتی آبیک با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

حمید رضا خانپور مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین در  این مراسم اظهار داشت: یکی از دغدغه های اصلی واحدهای مستقر در شهرک صنعتی آبیک گازرسانی به این شهرک بود که با پیگیریها و همکاری مسئولین ارشد استانی این مهم محقق شده است و هم اکنون  اجرای خط ۱۰ اینچ انتقال گاز و احداث ۱ ایستگاه و تجهیز ایستگاه تقلیل گاز TBS  و ۷ کیلومتر شبکه گازرسانی با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

خانپور قبل از مراسم بهره برداری از شبکه گاز رسانی به شهرک صنعتی آبیک در دیدار با استاندار قزوین گزارش از روند اجرای پروژه های گاز رسانی در شهرکها و نواحی صنعتی استان را ارائه کرد و اعلام داشت در حال حاضر با افتتاح این شبکه ۱۰۰درصد شهرکها و نواحی صنعتی فعال استان گاز دار شده و همه واحدهای صنعتی و تولیدی از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

در ادامه فریدون همتی استاندار قزوین ضمن تقدیر و تشکر از هماهنگی و همکاری دستگاههای خدمات رسان در راستای اقتصاد مقاومتی و رونق اقتصادی و اشتغال پایدار اعلام داشت، باید همه تلاش کنیم تا زمینه سرمایه گذاری و حضور فعال کارآفرینان داخلی و خارجی را در شهرکهای صنعتی استان فراهم آوریم.

در حال حاضر در شهرک صنعتی آبیک تعداد ۹۸ قرارداد با متقاضیان سرمایه گذاری منعقد شده و از این تعداد ۱۰ واحد با سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲۱۷ نفر به بهره برداری رسیده است و تا پایان سال ۵۰درصد واحدهای صنعتی که در حال نصب سوله وتجهیز هستند به بهره بردار می رسد و زمینه اشتغال یکهزار نفر فراهم می شود.