وی افزود: در سال اول 150 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های توسعه صادرات شیر و فرآورده های لبنی و تامین سرمایه در گردش دامداری ها و کارخانه های تولید و تامین خوراک دام اختصاص می یابد .
مدیر عامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت: با ایجاد صندوق ملی زنجیره شیر چالش های تولید تا بازار این محصول رفع خواهد شد .
رضوی اردکانی تعداد صندوق های سرمایه گذاری غیردولتی را در بخش کشاورزی 102 صندوق اعلام کرد و افزود: ارزش سرمایه این صندوق ها بیش از 11 هزار و 927 میلیارد ریال است .
وی درباره تسهیلات صندوق های غیردولتی به تولیدکنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی گفت: از ابتدای تشکیل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی تاکنون از منابع مختلف، نزدیک به 54 هزار میلیارد ریال تسهیلات به تشکل های فعال بخش کشاورزی و بهره برداران این بخش اعطا شده است که از مجموع تسهیلات یادشده 27 هزار و 23 میلیارد ریال از ابتدای سال 1392 به بعد پرداخت شده که بیش از 50 درصد رشد داشته است .
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اظهار داشت: پس از تشکیل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی باتوجه به ماده 12 قانون تشکیل وزارت جهادکشاورزی، شکل گیری صندوق های غیردولتی از سال 1383 آغاز شد و درحال حاضر در همه مراکز استان ها (32 استان) این صندوق ها تشکیل شده و مشغول ارائه خدمات است که سهامداران آنها تشکل ها هستند .
در صندوق های شهرستانی که تاکنون در 47 شهرستان شکل گرفته ، سهامداران آنها کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی هستند و در زمینه حمایت از توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری تا به حال تعداد 12 صندوق با مشارکت این قشر نقش آفرین در توسعه کشاورزی و روستایی تشکیل شده که برکات و نتایج مطلوبی را به ارمغان آورده است .
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت : همچنین 7 صندوق نیز به صورت تخصصی در سطح ملی در زمینه های حمایت از فعالیت های کشاورزی در بخش های صنعت طیور، زنبورداری، لبنی و فرآورده های دامی و دامپروری، عشایری، چای و صنعت بذر گندم و جو و چهار صندوق در حوزه منابع طبیعی فعالیت می کنند .
رضوی اردکانی تصریح کرد: از سال 84 تا سال 93 تعداد 73 صندوق شامل یک صندوق تخصصی (زنبورداری)، یک صندوق منابع طبیعی اصفهان و 27 صندوق استانی و 34 صندوق شهرستانی و 10 صندوق زنان تشکیل شد ولی در تنها سه سال اول دولت یازدهم یعنی از سال 92 تاکنون تعداد 20 صندوق شامل دو صندوق تخصصی چای و بذر و 3 صندوق منابع طبیعی و 13 صندوق شهرستانی و دو صندوق زنان ایجاد شده که نشان دهنده پیشروی تشکیل صندوق ها به سمت صندوق های تخصصی است .
وی درباره اعتبارات مصوب شرکت مادرتخصصی در راستای تقویت و افزایش سرمایه صندوق های غیردولتی افزود: در دولت دهم میزان اعتبارات مصوب شرکت مادرتخصصی 6 هزار و 740 میلیارد ریال و در سال های خدمت دولت یازدهم میزان اعتبار مصوب 15 هزار و 525 میلیارد ریال بوده که از رشد 130 درصدی برخوردار است .
رضوی اردکانی با اشاره به اینکه میزان اعتبار واریزی به صندوق ها از محل عاملیت ها در دولت دهم 7 هزار و 188 میلیارد ریال و در دولت یازدهم مبلغ 9 هزار و 563 میلیارد ریال بوده است ، گفت: این مبلغ حاکی از رشد 33 درصدی است .
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با بیان اینکه در چهارماهه اول سال 95، میزان واریزی به صندوق های غیردولتی از محل عاملیت ها 213 میلیارد ریال بوده که 181 میلیارد ریال آن متعلق به عاملیت آبیاری تحت فشار است ؛ تصریح کرد : همچنین 390 میلیارد ریال به عنوان کمک بلاعوض بابت افزایش سرمایه به حساب صندوق ها واریز شده است .
رضوی اردکانی افزود : از محل اعتبار ماده 12 قانون وزارت جهادکشاورزی نیز از سال 1381 تا پایان تیر امسال، 388 ملک از اموال مازاد وزارت جهادکشاورزی به ارزش حدود 1212 میلیارد ریال به فروش رسیده و به خزانه واریز شده که کل مبلغ تخصیصی از محل مزبور برای تشکیل افزایش سرمایه صندوق های غیردولتی پرداخت شده است .
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی گفت : سهامداران صندوق های غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی شامل 7240 تشکل، 66786 بهره بردار حقیقی و 3077 بهره بردار مستقل هستند که در عرصه های مختلف زیر بخش کشاورزی فعالیت می کنند .