شناسهٔ خبر: 14994081 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

رونمایی از تقلب پرسپولیس از تیم ملی+تصاویر

مسوولان پرسپولیس با حضور در خط تولید اتوبوس های اسکانیا در ایران، قرارداد خرید اتوبوسی ویژه را با شرکت عقاب افشان به امضاء رساندند.

صاحب‌خبر -
به گزارش افکارنیوز،

جعفر کاشانی، علی اکبر طاهری، محمد ترکاشوند و پندار خمارلو امروز  به منظور بازدید از خط تولید اتوبوس‌های اسکانیا در ایران و عقد قرارداد خرید یک دستگاه اتوبوس ویژه، سفر یک روزه‌ای را به استان سمنان داشتند.

 

در جریان این سفر مسوولان باشگاه پرسپولیس علاوه بر بازدید از شرکت و خط تولید اتوبوس که با همراهی عبدا... اکبری راد مدیر عامل شرکت انجام شد، قرارداد خرید یک اتوبوس اختصاصی برای سرخپوشان را منعقد کردند.

 

طراحی داخلی این اتوبوس به صورت VVIP با امکانات رفاهی لازم خواهد بود. همچنین طراحی بیرونی و داخلی اتوبوس مختص پرسپولیس به انجام رسیده است و با انعقاد قرارداد در مرحله تولید قرار می‌گیرد. زمان تحویل اتوبوس نیز اواخر پائیز جاری اعلام شده است.