شناسهٔ خبر: 14992042 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

سومین کنگره ملی زغال‌سنگ در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد

سومین کنگره ملی زغال‌سنگ امروز به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمد عطایی دبیر علمی این کنگره در آئین آغاز این کنگره در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این کنگره باهدف تبیین اهمیت و ارتقای جایگاه صنعت زغال‌سنگ از نگاه سیاست‌گذاران و اندیشمندان دانشگاهی برگزار می‌شود.

وی بابیان اینکه کنگره به‌صورت دوسالانه برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: نخستین کنگره نیز در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار و دومین میزبان این کنگره نیز دانشگاه کرمان بوده است.

دبیر علمی کنگره ملی زغال‌سنگ با اشاره به حضور میهمانان خارجی در این کنگره افزود: سومین کنگره ملی زغال‌سنگ با حضور کارشناسان خارجی و متخصصان داخلی در این حوزه به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود امروز آغاز به کار کرد.

عطایی با اشاره به حضور میهمانان خارجی در این کنگره گفت: کارشناسانی از کشورهای اوکراین، انگلستان، روسیه، گرجستان، برزیل، استرالیا و اسپانیا در این همایش حضور دارند.

172 مقاله به دبیرخانه کنگره ملی زغال‌سنگ ارسال‌شده است

دبیر علمی این کنگره از ارسال تعداد 172 مقاله به دبیرخانه کنگره ملی زغال‌سنگ خبر داد.

عطایی با اشاره به داوری‌های انجام‌شده گفت: بعد از داوری‌های صورت گرفته تعداد 30 مقاله به‌صورت سخنرانی و 76 مقاله نیز به‌صورت پوستر پذیرفته‌شده است.

میزگرد بحران زغال‌سنگ و راهکارهای خروج از آن در حاشیه کنگره برگزار می‌شود

دبیر علمی سومین کنگره ملی زغال‌سنگ از برگزاری میزگرد بحران زغال‌سنگ و راهکارهای خروج از آن در حاشیه این کنگره خبر داد.

عطایی با اشاره به برگزاری سه‌روزه این کنگره گفت: این کنگره با حضور کارشناسان و متخصصان داخلی و خارجی متخصص در حوزه زغال‌سنگ برگزارشده و در این کنگره‌ و نشست‌های تخصصی موانع و بحران‌های موجود در این حوزه با حضور کارشناسان بررسی می‌شود.

انتهای پیام/