به گزارش ایرنا،مسئولان این خطه با توجه به اهمیت بهبود زیرساخت های حمل و نقل برای رونق صنعت گردشگری و بخش کشاورزی به عنوان دو ظرفیت مهم توسعه اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد در این مسیر تلاش می کنند.
به گفته متولیان امر در پنج ماهه نخست امسال سوانح جاده ای این استان 75 کشته و حدود 2 هزار مصدوم داشته است که بخشی از این حوادث به دلیل جاده های نامناسب بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت: پنج هزار و 200 میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید در بخش راه های ارتباطی این استان هزینه شده است.
حسن نوروزی افزود: ساخت 350 کیلومتر راه روستایی،50کیلومتر بزرگراه، 38 کیلومتر راه اصلی و ایمن سازی 13 جاده حادثه خیز از خدمات ماندگار دولت تدبیر و امید در کهگیلویه و بویراحمد است.
وی تکمیل طرح های نیمه تمام، ایجاد امکان پرواز در شب و انواع هواپیما در فرودگاه شهر یاسوج و تکمیل طرح راه آهن یاسوج به اقلید از برنامه های مهم در دست اجرای توسعه راه های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد است.
مدیرکل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد گفت: 250 طرح راهسازی در این استان در حال اجراست.
حسن فدایی افزود: پروژه چهارخطه یاسوج - سمیرم به طول 40 کیلومتر و با میانگین پیشرفت فیزیکی حدود 45 درصد ،پروژه چهارخطه یاسوج - شیراز به طول 37 کیلومتر و با میانگین پیشرفت فیزیکی 82درصد، چهار خطه یاسوج - بابامیدان به طول 15 کیلومتر و پیشرفت فیزیکی 85درصد ، محور ارتباطی دوگنبدان- بهبهان به طول 37 کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی بالای 20 درصد ازمهمترین طرح های راهسازی در دست ساخت کهگیلویه و بویراحمد است.
وی محور چرام- دوگنبدان- باباکلان-گناوه ، دهدشت – چرام و محور دهدشت – طولیان را از دیگر طرح های مهم حوزه راهسازی این استان ذکر کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: افزون بر 27 درصد از اعتبارت سفر هیات دولت به این استان در بخش دولتی به حوزه راه های ارتباطی اختصاص یافته است.
حسن فدایی اظهار داشت: سفر رئیس جمهوری و هیات همراه زمینه رونق طرح های عمرانی را به ویژه در حوزه حمل و نقل درکهگیلویه وبویراحمد فراهم کرده است.
وی گفت: تصویب اعتبار برای چهار طرح حوزه حمل و نقل با اعتبار 2 هزار و 660 میلیارد ریال در این سفر نشان از عزم جدی دولت برای توسعه زیرساخت های جاده ای استان است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه طرح های سفر ریاست جمهوری با برنامه اجرا می شود،خاطرنشان کرد: شخص رئیس جمهوری پیگیر اجرایی شدن مصوبات سفر هیات دولت به استان هاست.
6 هزار و 548 کیلومتر راه ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان 93 کیلومتر بزرگراه، 505 کیلومتر اصلی و یکهزار و 238 کیلومتر فرعی است.
این استان با جمعیتی حدود 703 هزار نفر دارای هشت شهرستان، 17 شهر و یک هزار و 676 روستای دارای سکنه است.
استان کهگیلویه و بویراحمد در منطقه ای کوهستانی در جنوب غرب ایران واقع شده است.
8143/1662
چشم انداز روشن راه های ارتباطی کهگیلویه و بویراحمددستاورد دولت تدبیر
گچساران - ایرنا - چشم انداز روشن توسعه راه های ارتباطی در بخش جاده های روستایی، اصلی، چهارخطه، راه آهن و راه های هوایی استان کهگیلویه و بویراحمد از دستاورد های دولت تدبیر و امید است.
صاحبخبر -