شناسهٔ خبر: 14990547 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع):

کنگره بین‌المللی بی‌بی حکیمه(س) سال آینده برگزار می‌شود

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) از برگزاری کنگره بین‌المللی بی‌بی حکیمه(س) در سال آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سیدجواد جعفری صبح امروز در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری کنگره ملی بی‌بی حکیمه(س) طی سال آینده خبر داد.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) تصریح کرد: با توجه به وظیفه ذاتی و زدودن غبار از چهره مظلوم و معصوم بی‌بی‌ حکیمه(س) برگزاری کنگره ملی بی‌بی حکیمه(س) سال آینده در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: با همکاری اوقاف و مسؤولان استان کهگیلویه و بویراحمد سال آینده کنگره بی‌بی‌ حکیمه(ع) برگزار می‌شود. 

در ادامه استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز اظهار کرد: معرفی ابعاد شخصیتی و کرامات امامان و امام‌زادگان و همچنین حضرت بی‌بی حکیمه(س) خواهر حضرت امام رضا(ع) به ارادتمندان اهل بیت(ع) در سطح ملی و بین‌المللی یکی از اهداف برگزاری این کنگره است.

سید موسی خادمی افزود: سالیانه یک میلیون و 500 هزار زائر داخلی و هزاران زائر خارجی به بارگاه بی‌بی حکیمه(س) خواهر امام رضا(ع) مشرف می‌شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این کنگره گامی موثر و ارزنده‌ای برای شناساندن چهارمین حرم معنوی در کشور و شناخت این بانوی بزرگ به مسلمانان بخصوص شیعیان جهان است.

خادمی با اشاره به اهمیت برگزاری کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه خاتون(س) تصریح کرد: به دنبال ساماندهی کنگره بی‌بی‌حکیمه هستیم.

وی افزود: برگزاری این کنگره نیاز به ساز و کارهای اساسی دارد که امیدواریم با رفع این مشکلات به زودی این کنگره برگزار شود.

خادمی با اشاره به برخی موانع در برگزاری این کنگره عنوان کرد: به دلیل برخی مشکلات وقفه‌ای در برگزاری کنگره ملی بی‌بی حکیمه(س) ایجاد شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بارگاه مطهر حضرت بی‌بی حکیمه(س) را بزرگترین مکان معنوی و فرهنگی گردشگری در جنوب کشور دانست و خاطرنشان کرد: مرقد این امامزاده در نزدیکی کشورهای حوزه خلیج فارس قرار داشته و مکانی ارزشمند برای زائرین و محبان اهل بیت عصمت و طهارت است.

انتهای پیام/82011/ت30

برچسب‌ها: