شناسهٔ خبر: 14988936 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

اف‌بی‌آی: آمریکا باید امنیت سامانه‌های رای گیری را در برابر تهدیدات سایبری ارتقا دهد

پلیس فدرال آمریکا "اف بی آی" نسبت به خطر حملات سایبری به شبکه‌های رایانه‌ای در جریان برگزاری انتخابات آتی در آمریکا هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از یاهو نیوز، پلیس فدرال آمریکا به مقام‌های رسمی این کشور هشدار داده که خطر حملات سایبری به شبکه‌های رایانه‌ای در زمان برگزاری انتخابات آتی افزایش یافته است.

اف بی آی خواستار ارتقای امنیت سایبری شبکه‌های رایانه‌ای آمریکا با توجه به نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر شده است.

درخواست اف بی آی برای ارتقای امنیت سایبری شبکه‌های رایانه‌ای آمریکا پس از آن مطرح شده که 2 حمله سایبری برای نفوذ به سامانه های رایانه ای این کشور انجام شده است.

بخش سایبری پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد: اف بی آی از ایالت‌های مختلف خواسته است تا با شوراهای برگزاری انتخابات تماس بگیرند و برای ارتقای سطح امنیت سایبری سامانه‌های انتخاباتی خود تلاش بیشتری داشته باشند.

اف بی آی توصیه‌های امنیتی زیادی را نیز برای مقام‌های دولتی با هدف جلوگیری از تهدید حملات سایبری ارائه کرده است.

این هشدارها در شرایطی اعلام شده است که در ماه ژوئن، یک هکر توانست به اطلاعات مقام‌های انتخاباتی ایالت آریزونا دسترسی پیدا کند. در ماه جولای نیز مقام‌های انتخابات در ایالت ایلینوی اعلام کردند که سامانه‌های انتخاباتی این ایالت هدف حملات سایبری قرار گرفته است.

اف بی آی، هکرهای روسی را عامل اصلی حملات سایبری معرفی کرده است. نگرانی‌ها نسبت به دخالت افراد و دولت‌های خارجی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیشتر شده است.

انتهای پیام/