خلیل آقاجانلو در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان ضمن تاکید بر لزوم توجه به نقش مردم در عملیاتی شدن طرحهای مربوط به حوزه منابع طبیعی اظهار داشت: پس از مکان یابیهای کارشناسانه و به منظور ارتقا سطح معیشتی حوزهنشینان در راستای توسعه جنگل، کشت گونههایی نظیر زرشک و سماق را در عرصههای هدف در دستور کار قرار دادهایم.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای افزایش پوشش گیاهی مناطق و توجه به معیشت اقتصادی خانوارهای روستایی و آبخیزنشینان انجام میگیرد، ابراز کرد: توجه به حفظ محیط زیست در کنار ارتقا سطح اقتصادی خانوارها از اهداف مهم مسئولان منابع طبیعی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در مورد آتش سوزیهای رخ داده در اراضی ملی و طبیعی استان هم گفت: بیش از 260 هکتار از اراضی ملی استان زنجان دچار حریق شده است که نسبت به 4 ماهه سال قبل به لحاظ سطح پایین و به لحاظ تعداد افزایش یافته است.
وی در مورد علت افزایش آتشسوزیها در عرصههای ملی و طبیعی گفت: دلیل افزایش حریق به لحاظ تعداد افزایش بارشها بوده است.
آقاجانلو در مورد برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه در زنجانرود و سایر مناطق استان زنجان گفت: گاهی انسان مجبور است به دلیل سود اقتصادی نظم طبیعت را برهم بزند اما متولیان امر توجه داشته باشند که این مناطق جزو انفال بوده و نباید بیش از حد ظرفیت نسبت به برداشت اقدام کنند.
وی با بیان اینکه دستگاههای ذیربط باید در واگذاریهای انجام شده در فعالیتهای معدنی نهایت دقت را داشته باشند و تنها به سود اقتصادی فکر نکنند، عنوان کرد: این موضوع در رودخانهها هم صادق است و ما نباید با اقدامات مخرب خود نظم سیستم و اکوسیستم طبیعت را بر هم زنیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با بیان اینکه بهرهبرداری از طبیعت باید بر اساس مجوز بوده و نظاممند باشد، خاطرنشان کرد: برداشت غیراصولی و بیرویه ماسه و شن از بستر رودخانه برخلاف توسعه پایدار است.
انتهای پیام/