به گزارش خبرگزاری تسنیم در کاشان مسیب صدری اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و روز ملی حفاظت از یوزپلنگ ایرانی- آسیایی، تاغزار و نوار یگ حاشیه منطقه شکار ممنوع یخاب از زباله های تجدیدناپذیر پاکسازی شد.
وی افزود: این مراسم با هدف حمایت از محیط زیست و تنوع زیستی بخصوص آشنایی افکار عمومی با موضوع حفظ و حراست از گونه های نادر و در خطر انقراض مانند یوز پلنگ آسیایی و همچنین آشنایی با منطقه شکار ممنوع یخاب توسط انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد و دهیاری محمدآباد و با مشارکت پایگاه بسیج شهدای محمدآباد برگزار شد.
مدیر انجمن حامیان محیط زیست ابوزیدآباد خاطرنشان کرد: منطقه یخاب که در سال 1392 به عنوان منطقه شکار ممنوع معرفی شد، با وسعت 271 هزار هکتار در شمال شهر ابوزیدآباد و در شرق آران و بیدگل قراردارد.
صدری گفت: این منطقه دشتی وکوهستانی، زیستگاه انواع ماکیان مانند هوبره، زاغبور، کبک، تیهو، باقرقره و دیگر گونه های جانوری از قبیل یوزپلنگ، کاراکال، گربه وحشی، جبیر و انواع جانداران نادر است.
عملیات عمرانی تعریض و بهسازی جاده حادثه خیز سفیدشهر آغاز شد
مجتبی آراسته در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان اظهار داشت: پس از توقف چند ماهه عملیات عمرانی در این جاده حادثه خیز، با تلاش این اداره و پیگیری های نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی و تاکید امام جمعه محترم سفیدشهر و امام جمعه محترم آران و بیدگل و زحمات خوب شهردار و شورای محترم سفیدشهر، این عملیات مجددا آغاز شد.
وی افزود: سوانحی که در چند ماه اخیر در جاده سفیدشهر رخ داد و موجب از دست رفتن و جراحت چند تن از شهروندان شد، نشان داد که تکمیل عملیات عمرانی احداث این جاده ضروری است.
آراسته گفت: پیش از این پیمانکار اداره راه و شهرسازی آران و بیدگل در محل وقوع این حادثه مشغول به اجرای طرح جهت دو بانده کردن مسیر و اجرای قرارداد راهسازی بود اما راه آهن مانع ادامه یافتن این پروژه شد.
رئیس اداره راه و شهرسازی آران و بیدگل تاکید کرد: تکمیل مسیر طراحی شده جاده سفیدشهر توسط اداره راه و شهرسازی ضروری است.
آراسته به تعدد جان باختگان تصادفات این جاده در چند دهه گذشته اشاره کرد و گفت: این محور در گروه محورهای پرتصادف کشور تقسیم بندی شده است.
افتتاح مرکز محاسبات و پردازشهای فوق سریع دانشگاه کاشان
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، مدیرمرکز محاسبات و پردازشهای فوق سریع دانشگاه کاشان گفت: مرکز محاسبات و پردازشهای فوق سریع دانشگاه دارای 96 گره محاسباتی و 192 گیگابایت RAM ا ست که میتواند نیاز محققان و پژوهشگران در زمینههای محاسبات فوق سریع را در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگو شود.
امیر با اشاره به اینکه برای اجرای این مرکر 500 میلیون ریال هزینه شده است عنوان کرد: در فاز نخست این مرکز با هزینهای که از سوی خانواده خیر ارجمند مرحوم ارباب تفضلی پرداخت شده ، قطعات، نصب و راه اندازی تجهیزات این مرکز خریداری شده است که کاربران میتوانند از طریق شبکه داخلی دانشگاه و خارجی به طور همزمان متصل شده و کارهای محاسباتی خود را انجام دهند همچنین این مرکز در آینده ای نزدیک جز مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه می شود.
عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه کاشان هدف از این مجموعه را ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید و محققان در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی-صنعتی کشور بیان کرد وافزود: این سرور محاسباتی قادر است مسائل و تحلیلهای علمی-تحقیقاتی که نیاز به محاسبات طولانی و پیچده دارد را در مدت زمان کوتاهتری تحلیل می کند.
مدیر مرکز محاسبات و پردازشهای فوق سریع دانشگاه کاشان گفت: این مرکز در فازهای بعدی با تامین اعتبارات لازم میتوان اقدام به افزایش توان محاسباتی خود نموده و این امر میتواند به عنوان منبع درآمدی برای دانشگاه جهت پیشبرد اهداف علمی و تحقیقاتی تبدیل شود.
بازار موثرترین پایگاه مردمی در زمان طاغوت بود
علی رسول زاده در مراسم یادمان چهل سالگی ثبت تاریخی بازار کاشان که در تیمچه امین الدوله برگزار شد اظهار داشت: بازار تاریخی کاشان در کشور جایگاه ویژهای دارد و از گذشته مرکز اقتصادی شهربوده است، امروز کاشان جزء سه شهر مهم کشور است که دارای بازار مسقف است.
عضو شورای شهر ضمن اشاره به نقش بازاریان در جریان پیروزی انقلاب افزود:کسبه بازار، افرادی متدین، دین دار و ولایت مدار هستند که از بعد سیاسی نیز، بازار بعنوان پایگاه مهم مردمی دربرابر بسیاری از تصمیمات غلط حکومت طاغوت ایستادگی می کرد و بعضا با اقدامات کسبه بازار لغو می شد.
رسول زاده با اشاره به نقش مهم بازار و کسبه آن در انقلاب اسلامی گفت: قبل از انقلاب با شروع اعتصابات از بازار و گسترش اعتصابات ، این امر به مدارس کشیده شد و به طور کلی میتوان ادعا کرد که بعد از حوزه های علمیه، بازار موثرترین پایگاه مردمی در زمان طاغوت بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: کسبه بازار در تجهیز و کمکرسانی به جبهه ها اقدامات قابل تقدیری را انجام داده اند بهطوری که کاشان در این امر جزء سه شهر اول بود.
عضو شورای شهر کاشان ضمن اشاره به اقدامات مسئولین در سال های گذشته خاطرنشان کرد: در دوره اول شورای اسلامی شهر با هماهنگی میراث فرهنگی از نظر مقاوم سازی و مرمت بازار اقدامات خوبی صورت گرفت ولی متاسفانه بعد از آن شاهد فعالیت خاصی نبوده ایم.
وی با اشاره به شناخت مردم جهان از کاشان و اماکن تاریخی آن گفت: باید فرهنگ ما احیا شود و به آن توجه بیشتری شود و در این مورد میتوان علاوه بر اقدامات مسئولین مربوطه از کسبه بازار نیز کمک گرفت.
رسول زاده در باب مسائل فرهنگی بازار کاشان افزود: بازار کاشان، در باب مسائل فرهنگی دچار مشکلات عدیدهای است و از آنجاکه مسائل فرهنگی دارای ظرافت خاصی است با دقت این مسائل باید مرتفع شود.
انتهای پیام/
∎