شناسهٔ خبر: 14981567 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

حادثه‌ها

صاحب‌خبر -

شاکی مدال‌آور المپیکی: خواستار اشد مجازات متهم هستم
شاکی پرونده مدال‌آور المپیکی گفت: با گرفتن پول هم رضایت نمی‌دهم و می‌خواهم احکام دستگاه قضا اجرا شود. به گزارش میزان، درحالی‌که پدر قهرمان المپیکی عنوان کرده بود که با پرداخت پول به شاکی پرونده، پسرش توانسته رضایت او را جلب کند، اما اتفاق دیگری رخ داد. شاکی پرونده قهرمان المپیکی با رد این مسئله اظهار کرد: به‌هیچ‌عنوان رضایت نخواهم داد و پیگیر شکایتم خواهم بود و خواستار اشد مجازات متهم هستم. وی افزود: من نیاز مالی ندارم که با گرفتن پول رضایت بدهم و شکایتم را هم پس نمی‌گیرم. می‌خواهم احکامی که دستگاه محترم قضائی صادر کرده، اجرا شود.

دستگیری 34 زن و مرد  در پارتی شبانه
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از شناسایی یک مرکز فساد مجلل، دستگیری 34 زن و مرد در پارتی شبانه و توقیف 12 دستگاه خودرو لوکس و گران‌قیمت خبر داد. به گزارش روابط‌عمومی دادگستری استان کرمان، دادخداسالاری افزود: اطلاعاتی از سوی مأموران انتظامی استان کرمان مبنی‌بر اینکه دو برادر با سوءاستفاده از ثروت و اموال خود، منزل بزرگ و مجللشان را در قلب شهر به مکان برپایی فسق و فجور و سرو مشروبات الکلی و ارتکاب جرائم دیگر تبدیل کردند، دریافت شد. وی بیان کرد: پس از بررسی و ارزیابی خبر و صحت آن، مأموران نیروی انتظامی با حکم صادره از سوی معاونت دادسرا، با رعایت موازین شرعی و قانونی، وارد منزل مذکور شده و 34 زن و مرد را در حالت سرو مشروبات الکلی و رقص و پایکوبی و اعمال خلاف شرع و قانون دستگیر و برای ادامه تحقیقات به پلیس منتقل کردند. دادستان کرمان گفت: ابراز رضایت همسایگان و اهالی محل از تعطیلی این مرکز به‌لحاظ ایجاد مزاحمت‌های مکرر برای مردم از طریق پارتی‌های شبانه در این منزل قابل‌توجه بود. وی افزود: در این رابطه یک باب منزل و 12 دستگاه انواع خودرو بعضا لوکس و گران‌قیمت و مشروبات الکلی خارجی از متهمان کشف و توقیف و مکان برپایی افعال مجرمانه پلمب شد، همچنین متهمان به اتهامات شرب خمر، ایجاد مزاحمت برای اهالی محل، ارتکاب فعل حرام منجر به جریحه‌دارشدن عفت عمومی و اتهامات دیگر با قرار قانونی در بازداشت به‌سر می‌برند.

اعتراف به 31 فقره سرقت
سارق حرفه‌ای قطعات خودرو پس از دستگیری به 31 فقره سرقت اعتراف کرد. سرهنگ «مجتبی مروتی»، رئیس‌پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان، گلستان گفت: طرح عملیاتی مبارزه با سارقان وسایل نقلیه سبک با هدف افزایش ضریب امنیتی در سطح استان و ناامن‌کردن محیط برای سارقان، در سطح استان گلستان اجرا شد. وی گفت: در این طرح از توقفگاه‌های عمومی و اختصاصی و محل حضور مسافران از سوی عوامل پلیس آگاهی بازدید شد. رئیس‌پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی گلستان با اشاره به استعلام از 410 دستگاه وسیله نقلیه در این عملیات، تصریح کرد: درهمین‌راستا یک سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار موتورسیکلت و قطعات خودرو شناسایی و دستگیر شد. وی بیان کرد: در تحقیقات تخصصی به‌عمل‌آمده متهم به 31 فقره سرقت قطعات خودرو و موتورسیکلت اعتراف کرد. سرهنگ مروتی ادامه داد: با تلاش مأموران در این عملیات، هفت دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شد.

دستگیری کلاهبردار ‌میلیاردی
کلاهبردار 650‌ میلیون‌تومانی دستگیر و روانه زندان شد. سردار «سیدمحمود میرفیضی»، فرمانده انتظامی استان مازندران، با اعلام این خبر، افزود: در پی وقوع چندین فقره کلاهبرداری چند صد میلیونی در برخی شهرستان‌های استان مازندران، از سوی فردی که در پوشش خریدار و بازاریاب اقدام به خرید مصالح ساختمانی می‌کرد، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت. وی تصریح کرد: در این ارتباط مأموران پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان گلوگاه، در پی کسب خبری مبنی بر حضور فردی مشکوک با عنوان بازاریاب در یکی از شرکت‌های تولید آجر سفالی در شهر گلوگاه، وارد عمل شدند. فرمانده انتظامی استان مازندران، خاطرنشان کرد: مأموران با حضور در محل موردنظر در بررسی‌های اولیه دریافتند این فرد با نام «ابوالفضل.ع» همان کلاهبردار تحت تعقیب است که با جعل عنوان و معرفی خود به‌عنوان خریدار و بازاریاب، قصد خرید آجرسفالی دارد. سردار میرفیضی، گفت: متهم در تحقیقات و بازجویی‌های فنی پلیس، ضمن اعتراف به جرمش، بیان کرد با عنوان خریدار و بازاریاب در مشاغل مصالح ساختمانی و لوازم خانگی از مالکان واحد‌های صنفی در چندین مرحله اقدام به خرید کالا کرده و درمجموع 651 میلیون تومان از آنان کلاهبرداری کرده است. وی گفت: با توجه به اظهارات متهم، این فرد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.