شناسهٔ خبر: 14981450 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیر کمیته امداد بهاباد:

بیش از ۹ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در بهاباد پرداخت شد

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان بهاباد گفت: امسال ۹ میلیارد و ۷۴۵ میلیون ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان کمیته امداد بهاباد پرداخت شد.

صاحب‌خبر -

رمضان باقری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در بهاباد با با بیان اینکه در سال گذشته در راستای توانمندسازی مددجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شد، اظهار داشت: در سال گذشته 18 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به 129 مورد از طرح‌های اشتغال مددجویان شهرستان بهاباد پرداخت شد که بیش از 3 میلیارد ریال از این میزان، از اعتبارات صندوق اشتغال و مابقی از محل تسهیلات بانکی بوده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان بهاباد با اشاره به اینکه در 5 ماهه نخست امسال 64 نفر از مددجویان تسهیلات دریافت کردند، گفت: امسال 9 میلیارد و 745 میلیون ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان کمیته امداد بهاباد پرداخت شد.

وی عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) به دنبال کاهش میزان فقر و ناتوانی مالی در جامعه است و طرح‌‌های ایجاد شده در زمینه‌‌های کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی، فعالیت‌های صنفی، خدمات و سایر موارد برای خانواده‌های تحت حمایت اجرا می‌شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی ره بهاباد اظهار داشت: کمیته امداد بهاباد اهتمام ویژه‌ای در زمینه‌های مختلفی از طریق استعدادسنجی، مهارت‌آموزی، ارائه تسهیلات اشتغال و نظارت بر طرح‌های ایجاد شده دارد و امیدواریم بتوانیم با انجام این کارها در زمینه اشتغال و خودکفایی نتایج مطلوبی به دست آوریم.

مدیر کمیته امداد شهرستان بهاباد گفت: کمیته امداد شهرستان در نظر دارد که خانواده‌های تحت حمایت را به سمت خوداتکایی و استقلال اقتصادی سوق دهد و برای این امر نیازمند همکاری و پشتیبانی مسئولان است تا در این راستا اقدامات لازم را انجام دهند.

وی به کلاسهای حرفه آموزی و فنی و حرفه‌ای جهت آموزش مجریان طرحهای خود کفایی اشاره کرد و گفت: یکی از اهدافی که در کمیته امداد دنبال می‌شود توانمندی و خوداتکایی خانواده‌های تحت حمایت و جلوگیری از بازگشت آنان به چرخه حمایتی است و می‌توان گفت که حرفه‌آموزی مددجویان و فرزندان خانواده‌های تحت حمایت تاثیرات بسزایی در ایجاد اشتغال پایدار دارد چرا که این کارگاه‌های آموزشی بر اساس استعداد و علاقه آنان برگزار می‌شود.

وی توانمندسازی وایجاد اشتغال مددجویی را از مهمترین اولویتهای این نهاد برشمرد و افزود: پرداخت وامهای اشتغال، نظارت مستمر بر طرح‌های خودکفایی، حمایت از کارآفرینان، پرداخت حق بیمه کارفرمایان در حمایت از خودکفایی مددجویان است.

انتهای پیام/