شناسهٔ خبر: 14980892 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه تعادل | لینک خبر

كتاب‌سازي، نويسندگي نيست

صاحب‌خبر -

عبدالمجيد نجفي نويسنده كودك و نوجوان، گفت: ميوه‌يي كه براي آن صبر نكرده باشيم و نارس باشد با ميوه رسيده فرق دارد؛ در نگارش كتاب هم نبايد كيفيت فداي كميت شود. به گزارش مهر، عبدالمجيد نجفي با اشاره به اهميت توليد محتواي مكتوب و مجازي براي مخاطبان نوجوان و جوان در كشور گفت: يك سوم جمعيت كشورمان را دانش‌آموزان و دانشجويان تشكيل مي‌دهند و لازم است كه براي آنها در راستاي گسترش و توسعه شبكه‌هاي مجازي، آثار مكتوب و نشر الكترونيك با محتواي غني فرهنگ كشورمان توليد كنيم.
نجفي با بيان اينكه كتاب‌سازي با نوشتن كتاب تفاوت دارد، گفت: اگر غذايي كه سه ساعت احتياج داريم كه تهيه شود، در يك ربع آماده كنيم، مسلما نتيجه مطلوبي نخواهد داشت يا ميوه‌يي كه براي آن صبر نكرده باشيم و نارس باشد، با ميوه رسيده فرق دارد. در نگارش كتاب هم اينگونه است، نمي‌شود تنها به سرعت در توليد فكر كرد و كيفيت را فداي كميت كرد.
وي درباره تاريخ كهن ادبي كشورمان نيز تاكيد داشت: عنصر فانتزي كه از نيازهاي جوانان است، در ادبيات كهن ما به وفور يافت مي‌شود. هزار و يك شب، كليله‌ودمنه، مرزبان‌نامه و بسياري از كتاب‌هاي ديگر، آثاري هستند كه نويسندگان مي‌توانند از آنها براي داستان و رمان كودك و نوجوان بهره بگيرند.

برچسب‌ها: