به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این خاصیت ویتامین «ای» در طول زمان باعث کند شدن آسیب سلولی میشود که به طور طبیعی با افزایش سن اتفاق میافتد.
ویتامین «ای» بدن را در مقابل بعضی از اختلالات حفظ و به درمان بعضی دیگر از بیماریها کمک میکند.
ویتامین «ای» نقش مهمی در درمان بسیاری از سرطانها از جمله سرطان پوست، دهان و گلو، معده، روده بزرگ، پستان و غده پروستات ایفا میکند. همچنین خطر ابتلا به سرطانهای ریه، مری و رحم را کاهش میدهد.
به نظر میرسد ویتامین «ای» از طریق پیامهای کنترلی اکسیژن مانع رشد سلولهای طبیعی بدن شده و آنها را در مقابل اثرات شیمی درمانی حفظ میکند، اما سلولهای سرطانی زخمپذیر را باقی میگذارد.
این ویتامین در موادی مانند تخمه و روغن آفتابگردان، آجیل، اسفناج، کلم بروکلی، برگ شلغم، گوجه فرنگی، برگ خردل، کره بادام زمینی، فلفل دلمه، غلات صبحانه یا کورن فلکس وجود دارد.