به گزارش مهر، اصغر باقری در نشست خبری با اشاره به اینکه ۲۰۰ مرکز اقامتی میان مدت معتادان در استان تهران فعال است، گفت: ۱۳۷ مرکز درمان سرپایی معتادان هم در تهران وجود دارد که امسال ۲۳۷۷ نفر ازآن خدمات دریافت کردند.
همچنین ۲۷۶ نفر هم در ۵ مرکز بستری غیردولتی خدمات گرفتند.
سرپرست بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه امسال ۴۳ هزار و ۵۸۸ نفر از خدمات مشاوره استفاده کرده اند، تاکید کرد: ۹ مرکز مشاوره غیردولتی تلفنی، ۲۸۱۵ نفر را مشاوره و ۵ مرکز دولتی حضوری ۱۶۴۲ نفر را مشاوره داده اند.
همچنین در ۱۶۷ مرکز مشاوره حضوری غیردولتی ۱۴ هزار و ۵۱۵ نفر خدمات دریافت کردند.
باقری در مورد آموزش مهارت های زندگی هم گفت: در این مدت ۱۲۰ هزار و ۱۴۷ نفر از آموزش مهارت های زندگی و ۲۷ هزار و ۲۴۹ نفر از آموزش های مختلف پیشگیری از معلولیت ها برخوردار شده اند.
علاوه بر آن، ۷ هزار و ۹۶۴ نفر از آموزش های پیش از ازدواج و ۱۲ هزار و ۸۳۰ نفر از آموزش زندگی خانوادگی بهره مند شدند.
وی به برنامه های مسکن مددجویان اشاره کرد و گفت: ۹ هزار و ۵۶ نفر برای مسکن ثبت نام کرده اند که توانستیم به ۳ هزار و ۹۵۰ نفر مسکن واگذار کنیم و همچنین ۵ هزار و ۱۶ واحد مسکونی در مرحله اسکلت است و به زودی تکمیل و واگذار خواهد شد.
سرپرست بهزیستی استان تهران درباره اشتغال مددجویان هم اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون برای ۳۵۱ نفر شغل ایجاد شده است و ۱۳ هزار و ۶۸۳ نفر هم در نوبت اشتغال هستند.
باقری با اشاره به اینکه ۱۱ هزار و ۳۷ زن سرپرست خانوار زیر پوشش هستند گفت: ۴ هزار و ۶۶۰ نفر از این زنان بیمه بازنشستگی دارند و ۱۵ گروه همیار تشکیل داده اند.
سرپرست بهزیستی استان تهران از وجود ۲ هزار و ۴۰۸ کودک خیابانی در استان خبر داد و گفت: ۶۰ درصد این کودکان بیگانه و از اتباع دیگرکشورها هستند.
به گفته وی، ۳۶۰۰ کودک بدسرپرست و بی سرپرست هم در مراکز تهران و ۳۴۰۰ کودک در مراکز شبه خانواده نگهداری می شوند.