شناسهٔ خبر: 14977215 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

به مدت 3 روز صورت می‌گیرد

میزبانی مردم قزوین از سفرنامه سلامت و امید

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین گفت: برنامه سفرنامه سلامت و امید نهم و دهم شهریور ماه سال جاری به ترتیب در شهرستان‌های البرز و تاکستان اجرا و دنبال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حمید ره‌انجام در افتتاح برنامه سفرنامه سلامت و امید که عصر امروز در شهر اقبالیه استان قزوین صورت گرفت با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام شده در سفرنامه سلامت و امید اظهار کرد: این برنامه از یک سال گذشته در سازمان هلال‌احمر آغاز شده است و از آنجایی که دغدغه‌های مردم در حوزه سلامت مهم است در حوزه اجرا ورود کرده‌ایم.

وی افزود: سازمان هلال‌احمر در 23 کشور خدمات پزشکی را در اماکن بهداشتی همچون درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها ارائه می‌دهد.

* همراهی و میزبانی مردم قزوین از سفرنامه سلامت و امید به مدت 3 روز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین بیان کرد: سلامت و نشاط مردم ارزشمند و قابل توجه است که سفرنامه سلامت و امید توانسته بخشی از مشکلات این بخش را پوشش دهد.

ره‌انجام عنوان کرد: سفرنامه سلامت و امید امروز در شهر اقبالیه افتتاح شد که در نهم و دهم شهریور ماه سال جاری به ترتیب در شهرستان‌های البرز و تاکستان اجرا و دنبال می‌شود.

وی تصریح کرد: اهداف مختلفی در سفرنامه سلامت و امید دنبال می‌شود که از موارد آن می‌توان به آگاهی‌بخشی مردم در حوزه‌های سلامت به ویژه امداد و نجات اشاره کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین گفت: برنامه سفرنامه سلامت و امید این استان به صورت سراسری از شبکه یک سیما به مدت سه روز پخش می‌شود.

ره‌انجام به آمار داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان قزوین اشاره و بیان کرد: فعالیت 4 هزار و 200 داوطلب فعال در این استان ثبت شده است.

وی تصریح کرد: در سفرنامه سلامت و امید استان قزوین برنامه‌های متنوعی همچون برپایی فضاهای دوستدار کودک نیز دنبال می‌شود که این فضاها فرصت مناسبی برای حضور خانواده‌ها در فضاهای شاد و بانشاط است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین به میزان مشارکت اعضای داوطلبان این استان در برنامه سلامت و امید پرداخت و گفت: با اجرای طرح سفرنامه سلامت و امید در استان قزوین، 500 نفر از اعضای داوطلبان این جمعیت خدمت‌رسانی می‌کنند.

گفتنی است، از مهم‌ترین مصوبات این برنامه می‌توان به احداث 3 پایگاه امداد و نجات در شهرستان‌های استان قزوین و تأمین بودجه‌های این پایگاه‌های از سوی فرمانداری شهرستان قزوین اشاره کرد.

انتهای پیام/770018/ن30/