به گزارش ایرنا محمود رضا طالبان، دوشنبه در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر شیراز، در جمع خبرنگاران افزود: اگرچه در این زمینه پیگیری هایی انجام شده اما هنوز چنین فضایی در شیراز ایجاد نشده است.
وی ادامه داد: امروز هنرمندان زیادی در شهر شیراز داریم که در رشته های مختلف هنرهای تجمسی فعالیت دارند اما مکانی در خور شان برای عرضه هنر آنها وجود ندارد.
او اظهار کرد: ایجاد این موزه هم به هنرمندان کمک خواهد کرد که آثار خود را به نمایش بگذارند و هم بتوانند به عنوان مکانی برای فروش آثار خود از آن بهره گیرند.
وی افزود: راه اندازی این گالری موزه یک موضوع میان بخشی بین دستگاههاست و انتظارمی رود شهرداری، شورا اسلامی شهر شیراز و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در این زمینه ورود کنند.
او بیان داشت: از استاندار فارس نیز تقاضا داریم که با ورود به این موضوع کمک کند که این ایده به سرعت عملیاتی شود.
طالبان، در مورد مکان ایجاد این موزه نیز گفت: هم اینک از سوی دانشگاه شیراز یک زمین در پردیس دانشگاه در نظر گرفته شده است و در پی این هستیم با جذب اعتبار مورد نیاز نسبت به ایجاد این گالری موزه اقدام کنیم.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: همچنین در روزهای آتی شاهد راه اندازی یک نگارخانه در محل این شورا برای نمایش آثار هنرمندان در عرصه های مختلف خواهیم بود.
6122 /6118
ایجاد گالری موزه هنرهای تجسمی در شیراز ضروری است
شیراز- ایرنا- نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: ایجاد مکانی با عنوان گالری موزه هنرهای تجمسی در شیراز امری لازم و ضروری است.
صاحبخبر -