شناسهٔ خبر: 14975147 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه هدف‌واقتصاد | لینک خبر

بر اساس اعلام سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي:با کيفيت ترين اپراتور ارائه دهنده سرويس ADSL کشور معرفي شد

صاحب‌خبر -

بر اساس اعلام سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، شرکت انتقال داده هاي آسياتک به عنوان برترين اپراتور ارائه دهنده خدمات ADSL از نگاه کاربران شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي شرکت آسياتک، حسين عليمحمدي معاون کسب و کار اين شرکت ضمن بيان اين خبر افزود: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طي اين ارزيابي که در فضايي رقابتي، عادلانه و شفاف و در جهت ارتقاء سطح کيفي و کمي سرويس هاي ارائه شده در حوزه ICT بين اپراتورها برگزار شد، شرکت آسياتک را به عنوان با کيفيت ترين اپراتور ارائه دهنده خدمات اينترنتي معرفي کرد.

وي گفت: به منظور ارايه اطلاعات درست به کاربران براي انتخاب آگاهانه اپراتور ارايه دهنده اينترنت پر سرعت، سطح کيفي ارايه خدمات از سوي اپراتورها براي اولين بار در کشور بر اساس نظرسنجي و مراجعه مستقيم به بيش از 30 هزار کاربر در 31 استان کشور مورد ارزيابي قرار گرفته است.

عليمحمدي ادامه داد: بر اساس نتايج اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، شرکت آسياتک در 14 استان کشور رتبه اول، در 9 استان دوم و در 7 استان رتبه سوم را کسب کرده و بر اين اساس عملا شرکت آسياتک در تمامي استانهاي کشور، يکي از رتبه هاي اول تا سوم را کسب نموده است.

معاون کسب و کار آسياتک در پايان تاکيد کرد: ارائه خدمات کمي و کيفي با بالاترين سطح استاندارد و تلاش در جهت ارتقاء مداوم سطح خدمات و رضايتمندي مشتريان، اصلي ترين هدف شرکت آسياتک بوده و اين شرکت از تمام توان خود در جهت دستيابي به اين هدف بهره خواهد بود.