شناسهٔ خبر: 1497473 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم به اینچئون

گودرزی: خوشحالم سرمایه‌گذاری در رشته‌های پُرمدال نتیجه داد

خبرگزاری تسنیم: وزیر ورزش و جوانان گفت: خوشحالم که سرمایه‌گذاری بر روی رشته‌های پُر مدال نتیجه داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم به اینچئون، محمود گودرزی در خصوص مدال‌آوری کاروان ایران در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی در رشته‌هایی نظیر دوچرخه‌سواری، تیراندازی و تیر و کمان گفت:‌ ورزش ایران برای اعتلا و توسعه بیشتر نیاز به توجه بیشتر به رشته‌های مختلف دارد.

وی افزود: خوشحالم که سرمایه‌گذاری بر روی رشته‌های پر مدال نتیجه داده است. امروز در کنار امید کاروان ایران به مدال آوری رشته‌هایی مانند وزنه‌برداری، کشتی و رشته‌های رزمی می‌توانیم بر روی مدال‌آوری رشته‌های دیگری مانند دوومیدانی، تیراندازی، دوچرخه‌سواری و تیر و کمان هم حساب کنیم.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه باید نگاه متوازن و بدون تبعیضی وجود داشته باشد، گفت: رشته‌های ورزشی مدال‌آور را به عنوان یک اصل مهم در وزارت ورزش و جوانان دنبال خواهیم کرد.

انتهای پیام/