شناسهٔ خبر: 14974357 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

مرداد کاشانی ها با ۲۰۳ مورد حریق گذشت

کاشانی ها پنجمین ماه تابستان را با ۲۰۳ مورد آتش سوزی و حادثه گذراندند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: ۷۹مورد از این آمار آتش سوزی و ۱۲۴ مورد آن حادثه بوده است.
روح الله فدایی، اتصالی برق، پرتاب جرقه و مواد آتش زا، مایعات و گازهای قابل اشتعال، افروختن عمدی آتش و ریختن مواد نفتی و مشتعل کردن آن، نقص فنی خودرو، بالا بودن حرارت محیط و انتقال آن و همچنین نقص فنی سیلندر گاز و پیک نیک را علت حرایق رخ داده عنوان کرد.
وی افزود: ماموران سازمان آتش نشانی کاشان در ۱۲۴موردحادثه شامل نجات شخص و رها سازی اعضای بدن، آسانسور و بالابر، اشیای حلقوی، باز کردن درب منزل و خودرو (محبوسی)، تصادف، باد-آب افتادگی و قطع درختان، گرفتن مار و حیوانات موذی، گرفتن حیوانات وحشی و خانگی، شرکت وبه شهروندان و هموطنان امداد رسانی کردند یا از خطرات ناشی از این حوادث نجات دادند.
فدایی تصریح کرد: آتش نشانان در این مدت جان ۵۸ نفر را که بیشتر مصدوم بودند در حوادث و حریق ها رخ داده نجات دادند.
وی گفت: بیشترین حریق های رخ داده مرداد در وسایل نقلیه و واحد هایی با کاربری مسکونی و تجاری رخ داده است.

///** انتهای خبر **///