به گزارش روز دوشنبه ایرنا، با اجرای طرح گازرسانی به هشت روستای این شهرستان، 183 خانوار روستاهای ارشتناب، اوزومچی، یله قارشو، داش آتان، پیرلوجه، اسفنگره، خشکناب و امامیه از نعمت گاز بهره مند شدند.
برای این طرح بیش از 11 میلیارد ریال هزینه شده و بیش از 300 علمک گاز نصب شده است.
بنابر این گزارش، برای بهره برداری از طرح های عمرانی و خدماتی شهرداری بستان آباد نیز بیش از 802 میلیارد ریال هزینه شده است.
در این آئین از ساختمان جدید اداری شهرداری بستان آباد در زمینی به مساحت 900 متر مربع در سه طبقه با زیر بنای 2 هزار و 600 مترمربع با صرف بیش از 30 میلیارد ریال بهره برداری شد.
همچنین در این آئین از طرح آسفالت ریزی پنج کیلومتر از جاده اصلی تبریز - تهران در محدوده داخل شهر بستان آباد با اعتبار بیش از 30 میلیارد ریال و چمن مصنوعی فوتسال در پارک صبا با اعتبار بیش از سه میلیارد و 500 میلیون ریال بهره برداری شد.
به گزارش ایرنا، طرح تجهیز آتش نشانی شهرداری به یک دستگاه خودروی پیشرفته اطفاء حریق با اعتبار 10 میلیارد ریال نیز به مناسبت هفته دولت بهره برداری شد.
7239/8023/3071/518
پنج طرح عمرانی و خدماتی در بستان آباد به بهره برداری رسید
تبریز - ایرنا - همزمان با آخرین روز از هفته دولت از پنج طرح عمرانی و خدماتی با اعتبار هزینه شده 85 میلیارد ریال در بستان آباد بهره برداری شد.
صاحبخبر -