شناسهٔ خبر: 14973188 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مثلث-قدیمی | لینک خبر

خشم احمدي‌نژادي‌ها از گزارش تسنيم / اصولگرايان تصميم خود را براي انتخابات گرفته‌اند

شبکه های اجتماعی نظر سنجی گفتگوی هفته نامه احمدي‌نژادي‌ها با انتشار گزارشي در خبرگزاري تسنيم معتقدند كه اصولگرايان تكليف خود را روشن كرده‌اند

صاحب‌خبر -

خبرگزاري تسنيم با انتشار گزارشي از خط زدن قاليباف براي انتخابات دور آينده رياست جمهوري سخن گفته است كه معتقد است اين كار توسط به صورت سازماندهي شده در دستور كار قرار گرفته است. اما اين گزارش واكنش‌هاي ديگري را نيز به دنبال داشت. كانال‌ها و گروه‌هاي احمدي‌نژادي با واكنش به بخشي از اين گزارش معتقدند كه اصولگرايان تصميم خود را براي حضور در انتخابات با قاليباف گرفته‌اند.

به گزارش مثلث آنلاين در اين گزارش آمده بود: در یکی از جلسات اخیر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، به اجرای پروژه‌های تخریبی علیه قالیباف تاکید شده است.

اين گزارش همچنين دربخشي كه احمدي‌نژادي ها را عصباني كرده بود آورده است: «در یکی از جلسات برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان که اخیراً برگزار شده، برخی از سران اصلاح‌طلب اعلام کردند در صورتی که محمدباقر قالیباف به صحنه انتخابات ریاست‌جمهوری 96 وارد شود خطر اصلی خواهد بود و احمدی‌نژاد ظرفیت این خطر را ندارد.»

- در این جلسه، سران اصلاح‌طلب گفته‌اند که قالیباف ویژگی‌های مدیریتی و کارآمدی را دارد و این مطلب در ذهن مردم تهران و شهرستان‌ها جا افتاده، اما احمدی‌‌نژاد با سابقه‌ای که دارد از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.

- سران اصلاحات تاکید کردند باید تمرکز برای تخریب را روی قالیباف برد و با سرعت بسیار زیاد باید پروژه‌های تخریب و حذف را علیه وی اجرا کرد.
انتشار چنين گزارشي خشم هواداران احمدي‌نژاد را موجب شده و در كانال‌ها و گروه هاي خودشان به آن واكنش نشان مي‌دهند. 

برچسب‌ها: